Онлайн Игри

Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс )

Игра на Хана Монтана

Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс )

Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ) Рейтинг: 6/10

Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ) игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра за момичета, които имате, за да компенсирате Hannah Montana, характерът е известен с Майли Сайръс. Тя е звездата сред деца от Disney Channel. Едно момиче, което има двоен живот като певица и анонимно момиче. За тази игра вие трябва да изберете костюм и грим за концерт. За да изберете всеки елемент от облеклото, аксесоари и грим използва мишката. Трябва да се направи един модерен комплект за един от най-готините момичета в света. Грим, червило, прическа, бижута и аксесоари за модерен момиче.

пъти играе:

Тази игра е играна 14934 пъти.Класиране 1321 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 624 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14934 пъти
Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс )

Хана Монтана, е знак, изпълнявана от актриса Майли Сайръс. Едно момиче, което е последвано кариерата си като поп певица и е известен по целия свят. А момиче, което започна през този телевизионен сериал за деца, който е станал толкова известен. Продаден милиони записи и съдържа пълни концерти навсякъде. Невинно и забавно характер, който няма нищо общо с момичето, което се е превърнало сега. A серия, която я накара известен, и чийто характер е този, който винаги е сравняван. А известната певица, която има живот като нормално момиче в училище с приятелите си. Играйте като гримьор и фризьор с набор от дрехи за модерна грима си. ъс, Дисни звезда, поп музика,

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ) за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ). И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ) и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ) е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс ), че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пълна промяна за Хана Монтана (Майли Сайръс )
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...