Онлайн Игри

грим за Хана Монтана

Игра на Хана Монтана

грим за Хана Монтана

грим за Хана Монтана Рейтинг: 3/10

грим за Хана Монтана игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра трябва да се долива на Хана Монтана. Играе като грим на Хана Монтана. Вие ще бъдете в състояние да ви даде сладък картина, дете, модерен или агресивни. За да играе използвате мишката и пълзи грим до мястото, където искате да приложите. Прилагане на грим върху лицето на младата певица. Вие също трябва да се сложи фалшиви вежди. Боядисай цвят устна. Изберете обеци, които ще съответстват на цветовете, които са използвани в грима. Тя е младо момиче, така че можете да използвате желаните цветове.

пъти играе:

Тази игра е играна 15184 пъти.Класиране 1284 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 990 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15184 пъти
грим за Хана Монтана

Игра за момичета, в които трябва известния гримьор Хана Монтана. Трябва да се прилага всеки от елементите на грима по лицето на момичето. Прилагане на грим на очите и по бузите. Не забравяйте да оцветяват устните. Когато приключите с грима изберете някои обеци и аксесоари за момичето. Играйте за комбиниране на цветове и създаване на модерна и оригинална за младата певица. Той е едно младо момиче, така че имате свободата да използвате желаните цветове, защото младите момичета са много дръзки със стилове.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена грим за Хана Монтана за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена грим за Хана Монтана. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена грим за Хана Монтана и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра грим за Хана Монтана е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена грим за Хана Монтана, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

грим за Хана Монтана
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...