Онлайн Игри

Хана Монтана обиколка

Игра на Хана Монтана

Хана Монтана обиколка

Хана Монтана обиколка Рейтинг: 6/10

Хана Монтана обиколка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Хана Монтана трябва да отиде да пее в концерт. Вие сте си стилист и трябва, за да мина много красива и много добре подготвена за действие. В тази игра вие трябва да се обличаш Хана Монтана като поп звезда. Започнете с грим. Първо изберете вида на прическата, която ще вземе, а след това на цвят на косата. Сега рисувам сенки за очи и цвят на очите, най-накрая някои грим и цвят устна. След това продължава с дрехи, там трябва да изберете всички дрехи, които трябва да се сложи на звездата. Изберете рокля за певицата и след това всичко останало.

пъти играе:

Тази игра е играна 11522 пъти.Класиране 1713 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 342 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11522 пъти
Хана Монтана обиколка

Вие ще трябва да изберете коса, дрехи, обувки, аксесоари и китара с мишката и бързо да се появява в образа на Хана Монтана. Изберете електрическа китара за нея, които съответстват с дрехите. Освен това можете да изберете да се облича нейните обувки, дънки, тениски, колиета, обеци и др. Създаване на модата, определена за нея, за да я повече от най-много. Хана Монтана е звезда от тийнейджърите пеене и актьорско майсторство, така че трябва, за да мина облечен много модерен и красив. Това милионите му фенове Гордеем се с вас за вашата работа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Хана Монтана обиколка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Хана Монтана обиколка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Хана Монтана обиколка и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Хана Монтана обиколка е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Хана Монтана обиколка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Хана Монтана обиколка
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...