Онлайн Игри

Грим Майли Сайръс

Игра на Хана Монтана

Грим Майли Сайръс

Грим Майли Сайръс Рейтинг: 5/10

Грим Майли Сайръс игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да компенсира актриса и певица Майли Сайръс. За да се направи рокля, трябва да щракнете върху иконите в лявата част на екрана и изберете цвят на очите, цвят на косата, очила, тен, бижута, като огърлици и дрехи повече ви харесва, като кликнете върху иконката с мишката. Майли Сайръс е американска актриса, която е символ на играе ролята на Хана Монтана на Дисни серия със същото име в телевизията с голям успех сред младите.

пъти играе:

Тази игра е играна 10369 пъти.Класиране 1937 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 390 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10369 пъти
Грим Майли Сайръс

Хана Монтана иска да играе с грима си на американската певица и актриса от серията Дисни. Вие трябва да изберете всяка точка, за цвят. Имате всички елементи на фризьорството, като прическа и цвят на косата. Имате всички елементи на козметика и грим за лицето, устните, очите или веждите. И тогава ще трябва много дрехи да правят в костюм за нея. Майли Сайръс е много известна актриса, така че трябва да направите комплект, че е много мил с нея. Вие трябва да отидете много добре облечени и много модерен грим за нея милиони фенове полудяват в нея, тъй като те обикновено. Подобно на Майли Сайръс?

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Грим Майли Сайръс за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хана Монтана флаш игра, наречена Грим Майли Сайръс. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Грим Майли Сайръс и тя е свързана с Хана Монтана. Нашата нова игра Грим Майли Сайръс е един от най-добрите игри на Хана Монтана можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Грим Майли Сайръс, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Грим Майли Сайръс
Върни

Хана Монтана Най-играните игри

Хана Монтана Мода играя ►

Хана Монтана Мода

7
7 от 10 - 2604 гласа
Изиграните
33704
пъти

Излизаш с Хана Монтана от нея вълнуващо приключение! Облечи си нагоре, може да играе & ...

Хана Монтана стил играя ►

Хана Монтана стил

5
5 от 10 - 1892 гласа
Изиграните
23190
пъти

В тази игра имате един силует Хана Монтана и вие трябва да създадете един градски об&# ...