Онлайн Игри

Печене торти с Хелоу Кити

Игра на Хелоу Кити

Печене торти с Хелоу Кити

Печене торти с Хелоу Кити Рейтинг: 4/10

Печене торти с Хелоу Кити игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Научете се да се готви сладкиши и торти с Хелоу Кити. Една дейност, която ви учи как да се направи duces себе си. Смесете брашното и яйцата в миксер. Добави ядки, шоколад и всички фактори, използвани за ароматизиране и гарнитура. Един от начините да бъде добър готвач и да направи себе си най-доброто сладко дома с помощта на най-дружелюбното котка интернет. Кук, като най-доброто тесто. Направете най-богатите с стъпка по стъпка ръководство, ние ви даваме в тази дейност сладкиши.

пъти играе:

Тази игра е играна 9091 пъти.Класиране 3104 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 100 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9091 пъти
Печене торти с Хелоу Кити

A готвене игра с Хелоу Кити, където можете да научите сладкиши. A ръководи начин да се готви и да се учат да правят малки десерти и сладкиши, които можете да извършват у дома. Един добър учител готвене за деца. Една дейност за деца готвачи и показва стъпка по стъпка как да се подготвят в кухнята дребни сладки, които са горещи точно сега в сладкарници и кафенета. Направете си собствени творения и да научат с тази безплатна ръководство за готвачи.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Печене торти с Хелоу Кити за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Хелоу Кити флаш игра, наречена Печене торти с Хелоу Кити. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Печене торти с Хелоу Кити и тя е свързана с Хелоу Кити. Нашата нова игра Печене торти с Хелоу Кити е един от най-добрите игри на Хелоу Кити можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Печене торти с Хелоу Кити, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Печене торти с Хелоу Кити
Върни

Хелоу Кити Най-играните игри

Кити в кухнята играя ►

Кити в кухнята

6
6 от 10 - 17590 гласа
Изиграните
221999
пъти

В тази игра, вие сте Кити и трябва да готвя торта. За това, трябва да следвате инструкц ...