Онлайн Игри

Облечи за езда

Игра на Коне

Облечи за езда

Облечи за езда Рейтинг: 6/10

Облечи за езда игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Конна езда е спорт на обездка или ездитни коне. В тази игра вие трябва да се обличаш момиче, езда на кон и коня. За да се обличат героите, трябва да щракнете с мишката върху иконите в лявата част на екрана и изберете дрехи Амазонка, цветът на коня, конят костюми, декори и прическа момиче като теб. Това е игра с много персонализиране, защото можете да изберете всички елементи, от персонализирате момиче в най-голяма, за да изберете пейзаж за езда.

пъти играе:

Тази игра е играна 142653 пъти.Класиране 63 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 8522 мненията на потребителите

играя
Изиграните 142653 пъти
Облечи за езда

Конна езда е името, дадено на дейности, свързани с конете. Има три варианта на конния спорт: обездка, крос страната и скокове препятствия. Развъждане, обездка и конни надбягвания са основна икономическа дейност в страни, където конете са местни видове. В тази игра имате едно момиче, езда на кон, който трябва да се обличаш, имате всички костюми на разположение на рокля, всички дрехи и всички аксесоари. Можете също да персонализирате на коня, от цвят на косата да кон одеало. Можете също така да изберете сценарий, в който момичето ще ходи с кон.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Облечи за езда за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коне флаш игра, наречена Облечи за езда. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Облечи за езда и тя е свързана с Коне. Нашата нова игра Облечи за езда е един от най-добрите игри на Коне можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Облечи за езда, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Облечи за езда
Върни

Коне Най-играните игри

състезания с коне играя ►

състезания с коне

8
8 от 10 - 11056 гласа
Изиграните
138201
пъти

Можете ли да изберете печелившата кон? В тази игра можете да си купите кон, можете да н ...

Пъзел на кон играя ►

Пъзел на кон

4
4 от 10 - 15654 гласа
Изиграните
90778
пъти

Лесно пъзел на кон с шапка. Загадката е по избор, ако сте момче или момиче. Макар че е ле ...