Онлайн Игри

състезания с коне

Игра на Коне

състезания с коне

състезания с коне Рейтинг: 8/10

състезания с коне игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Можете ли да изберете печелившата кон? В тази игра можете да си купите кон, можете да наемете жокеи и треньори, за да печеля състезания и хазарт печалбата си в конни надбягвания! Притежавате собствен състезателен кон и трябва да се прави бизнес с него в състезания. Трябва да организирате вашия екип, избор на коса, жокей, треньор, конна храна, стабилна и дори транспорт. Всичко трябва да бъде първият, който излезе в състезанието. Когато имаш всичко, организирани, и да видим ако се играе първият, който пристигнат.

пъти играе:

Тази игра е играна 138779 пъти.Класиране 69 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 8.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Рейтинг, основан на 11056 мненията на потребителите

играя
Изиграните 138779 пъти
състезания с коне

Конни надбягвания като истински. Къде трябва да имаш цял екип да спечели състезание. Имате нужда от треньор, за да имат печеливш кон. Подгответе Вашия екип за състезания, които се провеждат в най-известните състезания в света. Вижте как те тичат като коне и ездачи паднат. Играят на сигурно и да кажете на Вашия ездач да не се кандидатира също, защото ако отидете прекалено бързо в опасност от падане и тогава вие губите всичко. много реален симулатор за това как този бизнес работи в реалния живот. Това е забавно и да отидете промяна на елементи, за да видите различни резултати.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена състезания с коне за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коне флаш игра, наречена състезания с коне. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена състезания с коне и тя е свързана с Коне. Нашата нова игра състезания с коне е един от най-добрите игри на Коне можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена състезания с коне, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

състезания с коне
Върни

Коне Най-играните игри

Облечи за езда играя ►

Облечи за езда

6
6 от 10 - 8522 гласа
Изиграните
143299
пъти

Конна езда е спорт на обездка или ездитни коне. В тази игра вие трябва да се обличаш мо ...

Пъзел на кон играя ►

Пъзел на кон

4
4 от 10 - 15654 гласа
Изиграните
91329
пъти

Лесно пъзел на кон с шапка. Загадката е по избор, ако сте момче или момиче. Макар че е ле ...