Онлайн Игри

Главите ездач рязане

Игра на Коне

Главите ездач рязане

Главите ездач рязане Рейтинг: 5/10

Главите ездач рязане игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра вие сте ездач, който трябва да отсече главите на хората, които са по пътя си. Вие сте на Конника без глава! Обезглави най-много хора, колкото можете по време на състезанието. Тъй като традиционна американска характер, вие трябва да отидете на кон и си отиде рязане на главите на обикновените хора, опитващи се да избягат от вас. За да играе използвате мишката, за да се движат на ездача по екрана и щракнете върху бутона, за да реже с нож. Целта е да се намали колкото се може повече главите на хората, които бягат от теб на свобода.

пъти играе:

Тази игра е играна 37334 пъти.Класиране 462 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 3594 мненията на потребителите

играя
Изиграните 37334 пъти
Главите ездач рязане

Игра на Конника без глава, символ е езда кон без глава и става убийството на гражданите. Традицията казва, че убиецът през нощта от тъмни пътища. Гони граждани и ако те достигнат, те отсякоха главата да го постави себе си, тъй като няма централно. Да работи на пълна скорост на кон и да се бърза с използването на меча. Опитайте се да убие колкото се може повече състезатели е възможно. Перфектните съкращения да ви даде допълнителни точки. Мярка резултата си, играе отново, за да видим дали ще може да подобри резултатите и яздени убиец.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Главите ездач рязане за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коне флаш игра, наречена Главите ездач рязане. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Главите ездач рязане и тя е свързана с Коне. Нашата нова игра Главите ездач рязане е един от най-добрите игри на Коне можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Главите ездач рязане, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Главите ездач рязане
Върни

Коне Най-играните игри

Облечи за езда играя ►

Облечи за езда

6
6 от 10 - 8522 гласа
Изиграните
142653
пъти

Конна езда е спорт на обездка или ездитни коне. В тази игра вие трябва да се обличаш мо ...

състезания с коне играя ►

състезания с коне

8
8 от 10 - 11056 гласа
Изиграните
138201
пъти

Можете ли да изберете печелившата кон? В тази игра можете да си купите кон, можете да н ...