Онлайн Игри

Стипълчейз конни надбягвания

Игра на Коне

Стипълчейз конни надбягвания

Стипълчейз конни надбягвания Рейтинг: 6/10

Стипълчейз конни надбягвания игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тичане с най-смешните конете в тази фантастична стипълчейз конни надбягвания да играете онлайн. Не забравяйте да ядете ябълките да намерите начин да възстановите енергията си бар. Вие също така ще намерите специални елементи по протежение на пътя. Щракнете върху левия бутон на мишката, за да започнете бягане, скачане или да скочи още по-високи. Поставете курсора на мишката, за да работи по-бързо или да се забави. Ahead на други коне в тази надпревара на препятствия трябва да преодолее бариерите на трупи, които са на пътя.

пъти играе:

Тази игра е играна 9744 пъти.Класиране 2139 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 208 мненията на потребителите

играя
Изиграните 9744 пъти
Стипълчейз конни надбягвания

Конни надбягвания е конен спорт, който има дълга традиция през цялата човешка история. Стилът на състезания, разстоянията и вида на събития се различават значително в зависимост от страната, в която надпреварата се случва, и вида на кон, който се намира в местността. Различни видове състезания са довели до породи коне, които се отличават в различните дисциплини на всеки спорт. В това състезание, което трябва да бъде на първо място в конкурса и скачане всички препятствия по пътя, докато събирането на наградите, които ще намерите.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Стипълчейз конни надбягвания за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коне флаш игра, наречена Стипълчейз конни надбягвания. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Стипълчейз конни надбягвания и тя е свързана с Коне. Нашата нова игра Стипълчейз конни надбягвания е един от най-добрите игри на Коне можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Стипълчейз конни надбягвания, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Стипълчейз конни надбягвания
Върни

Коне Най-играните игри

Облечи за езда играя ►

Облечи за езда

6
6 от 10 - 8522 гласа
Изиграните
142443
пъти

Конна езда е спорт на обездка или ездитни коне. В тази игра вие трябва да се обличаш мо ...

състезания с коне играя ►

състезания с коне

8
8 от 10 - 11056 гласа
Изиграните
137988
пъти

Можете ли да изберете печелившата кон? В тази игра можете да си купите кон, можете да н ...