Онлайн Игри

Пъзели на снимки от филма Аватар

Игра на Пъзел

Пъзели на снимки от филма Аватар

Пъзели на снимки от филма Аватар Рейтинг: 6/10

Пъзели на снимки от филма Аватар игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Ето една колекция от снимки от филма Аватар, екологията и научната фантастика в една и съща история, можете да изберете този, който искате да направите един пъзел с нея. Насладете се на вземане на пъзел от една сцена от филма Аватар. Аватар е филм на Джеймс Камерън. За да завършите пъзела, трябва да изберете между пъзел игра, можете да предложите като избрания от вас изображение, за да пъзела, трябва да поставите парчета, за да се поберат един с друг. Някои от тези части могат да бъдат в грешната позиция и трябва да се обърне на парче, за да постави на място.

пъти играе:

Тази игра е играна 7786 пъти.Класиране 2681 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 88 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7786 пъти
Пъзели на снимки от филма Аватар

Играйте пъзели със сцени от филма Аватар, в тази дейност трябва да завърши пъзел със снимки на Аватар. Една история, която се провежда на друга планета, където хората искат да използват природните ресурси чрез извличане. Извънземният планетата не искат да загубят своя дом, така че те защитават домовете си срещу инвазия. А романтична и красива история на околната среда. Също така една история за любов, смелост и характер.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзели на снимки от филма Аватар за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Пъзел флаш игра, наречена Пъзели на снимки от филма Аватар. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзели на снимки от филма Аватар и тя е свързана с Пъзел. Нашата нова игра Пъзели на снимки от филма Аватар е един от най-добрите игри на Пъзел можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзели на снимки от филма Аватар, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзели на снимки от филма Аватар
Върни

Пъзел Най-играните игри

Пепеляшка Jigsaw играя ►

Пепеляшка Jigsaw

6
6 от 10 - 9244 гласа
Изиграните
64665
пъти

Класически пъзел забавно с Пепеляшка в 49 пъстроцветни фигури. Хванете и пуснете пар&# ...

пъзели за деца играя ►

пъзели за деца

5
5 от 10 - 6092 гласа
Изиграните
34494
пъти

пъзел за деца, защото е много лесно да се направи. Тя е с много ниска трудност. Тя е само &# ...