Онлайн Игри

лесно Супер Марио Брос главоблъсканица

Игра на Марио

лесно Супер Марио Брос главоблъсканица

лесно Супер Марио Брос главоблъсканица Рейтинг: 6/10

лесно Супер Марио Брос главоблъсканица игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се направи пет пъзел Супер Марио Брос да завършите пъзел, парчетата трябва да щракнете върху (с мишката) и плъзнете (като движите мишката) на сайта си мислиш, че са част. Можете да изберете размера на пъзела, щракнете върху стрелките в долната част на екрана и когато сте избрали размер, щракнете върху следващото пай иконата (с мишката). Супер Марио Брос е видео игра, разработена от Nintendo през 1985 година. Играта е, че Марио (главният герой) трябва да спаси принцеса Праскова (на девойка в беда) от злото Bowser.

пъти играе:

Тази игра е играна 36507 пъти.Класиране 494 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 3334 мненията на потребителите

играя
Изиграните 36507 пъти
лесно Супер Марио Брос главоблъсканица

Играя игри, за да направите пъзела на Супер Марио Брос снимки със сцени на известни герои от видео игри. Имате няколко снимки на различни доставки на тези игри, за да ги направят като пъзели. Можете да персонализирате нивото на трудност, като изберете броя на частите, в които да се разделят на оригиналното изображение. Целта е да се върне, за да завършите този образ да се види отново, както е било първоначално. Вие трябва да използвате мишката, за да отидете бране на парчета и ги поставете в правилното им място. Опитайте се да решите пъзела в най-кратки срокове и да преминете към следващата снимка.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена лесно Супер Марио Брос главоблъсканица за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Марио флаш игра, наречена лесно Супер Марио Брос главоблъсканица. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена лесно Супер Марио Брос главоблъсканица и тя е свързана с Марио. Нашата нова игра лесно Супер Марио Брос главоблъсканица е един от най-добрите игри на Марио можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена лесно Супер Марио Брос главоблъсканица, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

лесно Супер Марио Брос главоблъсканица
Върни

Марио Най-играните игри