Онлайн Игри

Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi

Игра на Марио

Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi

Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi Рейтинг: 4/10

Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се на вземане на този пъзел на Super Mario Bros, където виждаме известният водопроводчик и неговият приятел Луиджи вървят около този свят на опасни растения. За да направите пъзела, трябва да кликнете на парчета (с мишката) и съпротивление (чрез преместване на мишката) за сайта, който мислите, че е страна в рамките на изображението. Super Mario Bros е видео игра, разработена от Nintendo. Играта е, че Марио (главният герой) трябва да спаси принцесата (вечен девойка в беда) на нечестивите, което е голяма костенурка.

пъти играе:

Тази игра е играна 39693 пъти.Класиране 445 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 3478 мненията на потребителите

играя
Изиграните 39693 пъти
Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi

Дейност, в която трябва да се направи пъзел, снимка на играта Super Mario Брос, за да видите двамата главни герои на играта, тичане и скачане. Те се опитват да избягат от месоядни растения и отровни гъби, опасно свят, в който живеят. Трябва да се свържат различни части на изображението, за да видите отново, тъй като първоначално е бил. Звуците на играта са оригиналите на една и съща игра, която ще ви накара да избяга усмивка, със спомени за класиката. пъзел видео игра сцена, класически платформинг.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Марио флаш игра, наречена Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi и тя е свързана с Марио. Нашата нова игра Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi е един от най-добрите игри на Марио можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Главоблъсканица на Super Mario Bros с Luigi
Върни

Марио Най-играните игри