Онлайн Игри

Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros

Игра на Марио

Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros

Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros Рейтинг: 4/10

Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се направи няколко пъзели на главните герои от Super Mario Bros като Луиджи. За да завършите пъзел, което трябва да кликнете на парчета с мишката и ги плъзнете на място, че трябва да бъде част. Можете да изберете броя на страните, която разделя изображението, за да се върнете към него възстановят. Супер Марио Bros е видео игра, разработена от Nintendo през 1985 година. Играта е, че Марио (главният герой) трябва да спаси принцеса Праскова от злото Bowser Castle.

пъти играе:

Тази игра е играна 15126 пъти.Класиране 1358 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 918 мненията на потребителите

играя
Изиграните 15126 пъти
Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros

Направете пъзел игра със снимки на различни видео игра Супер Марио Брос Играта поредица, свързана с водопроводчик опитва да спаси принцесата става от екрана, за да екран. В тази игра трябва да се направи плъзгащи пъзел на образи на герои на Марио Брос можете да персонализирате нивото на трудност на играта, като изберете броя на частите, които ще се разделят на оригиналното изображение, за да пъзела. Наличност и партньорът му Mario Bros Luigi между другото. Ако сте любител на видеоигри ти харесва този пъзел.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Марио флаш игра, наречена Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros и тя е свързана с Марио. Нашата нова игра Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros е един от най-добрите игри на Марио можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Мозъчен закачки на Luigi и Mario Bros
Върни

Марио Най-играните игри