Онлайн Игри

Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици

Игра на Марио

Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици

Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици Рейтинг: 3/10

Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се на вземане на някое от тези шест забавно пъзел Супер Марио Брос За да завършите всяко пъзел, който трябва да кликнете на парчета (с мишката) и съпротивление (чрез преместване на мишката) на мястото си мислите, че е парче от картинката. Super Mario Bros е видео игра, разработена от Nintendo през 1985 година. Game е, че Марио (главният герой) трябва да спаси принцесата от злото. Това е едно приключение, което е едно от най-известните игри в света.

пъти играе:

Тази игра е играна 22911 пъти.Класиране 867 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 2058 мненията на потребителите

играя
Изиграните 22911 пъти
Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици

Дейност, в която трябва да завърши пъзела с различни герои в приключенията на Super Mario Брос Героите, които живеят тези приключения. Двете водопроводчици, които трябва да преминат пълен тръба, риба, препятствия и опасности, за да спаси света на принцеса. Тук изображения се разделят на части и трябва да намерите всяка една позиция, в която се разгражда на оригиналното изображение. Поставете всяка част на мястото си и това автоматично ще отиде на мястото си. Целта е да композира оригиналната сцена отново.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Марио флаш игра, наречена Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици и тя е свързана с Марио. Нашата нова игра Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици е един от най-добрите игри на Марио можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Събиране на Super Mario Bros Главоблъсканици
Върни

Марио Най-играните игри