Онлайн Игри

3D куб лабиринт

Игра на лабиринт

3d куб лабиринт

3D куб лабиринт Рейтинг: 9/10

3d куб лабиринт игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Целта на тази игра е да доведе синята точка на червена толкова бързо, колкото можете. Използвайте клавишите със стрелки, за да завъртите камерата. След като е изправена страната, която искате, натиснете клавиша за интервал и забележете как синята топка ще продължим напред. Това е единственият начин да се движи топката, така че не забравяйте да се разбере на лабиринта и да се изправи на правилните страни на лабиринта. Линиите, които образуват формата на куб лабиринт са много сходни помежду си, така че по-добре да се обърне внимание да не греши. Тази игра за умения ще тества интелигентността си, търпението и вашия поглед.

пъти играе:

Тази игра е играна 7116 пъти.Класиране 3102 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 9.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Рейтинг, основан на 16 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7116 пъти
3D куб лабиринт

A лабиринт е, в гръцката митология, сложна конструкция и изграждане да държи Минотавъра, митично същество, което е наполовина човек и наполовина бик. Лабиринтът е направен така хитро, че самият създател едва го избяга, след като той я е построил. Тези игри са добра игра, с която можете да се забавлявате по време на тренировка вашата интелигентност и умения, и се докаже, че не е необходимо сложна история и невероятна графика да се ползват с добра онлайн игра. В допълнение, 3D игри или три измерения са най-популярни и днес, и с това ще имате доста реалистичен изглед на перспектива.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена 3D куб лабиринт за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно лабиринт флаш игра, наречена 3D куб лабиринт. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена 3D куб лабиринт и тя е свързана с лабиринт. Нашата нова игра 3D куб лабиринт е един от най-добрите игри на лабиринт можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена 3D куб лабиринт, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

3D куб лабиринт
Върни

лабиринт Най-играните игри

Лабиринт играя ►

Лабиринт

6
6 от 10 - 6010 гласа
Изиграните
52677
пъти

Всяка секунда е от значение в тази мулти ниво лабиринт игра. Начертаване на линия по-& ...

Освободете \ играя ►

Освободете "Принцес"

3
3 от 10 - 5606 гласа
Изиграните
49900
пъти

Принцеса тиква е бил отвлечен от злия Гордън страшен. Ако искате да спаси нея ще тряб& ...

Великата избяга играя ►

Великата избяга

6
6 от 10 - 5536 гласа
Изиграните
40613
пъти

Голяма затвора бягството игра! Опитайте се да избяга от затвора със себе си. Следващ&# ...