Онлайн Игри

Работете лицето ми

Игра на Медицински

Работете лицето ми

Работете лицето ми Рейтинг: 5/10

Работете лицето ми игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Се превърне в истински хирург! Но тази игра няма да бъде обикновен хирург, вие ще бъдете на пластичния хирург на звездите. Някои политици като Буш или Ангела Меркел, изпълнители като Мадона и Майкъл Джексън и холивудски актьори като Джак Никълсън и Никол Кидман, всеки иска да бъде добра за камери и телевизията. За това можете да се докоснете до техните устни, скули или очите. Но трябва да бъдете внимателни да не бъде прекалено, или губите тази игра. Чувствайте се като истински експерт в пластичната хирургия и да се забавляват с тази безплатна игра на вашия компютър.

пъти играе:

Тази игра е играна 379358 пъти.Класиране 15 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 50698 мненията на потребителите

играя
Изиграните 379358 пъти
Работете лицето ми

В тази видео игра, целта е да се работи някои известни хора да направят естетически докосва. Имате на разположение три инструмента, които са спринцовка за инжектиране на ботокс на устните, силиконови импланти, за да се подобри скулите и един скалпел да отрежете зоната около очите. Трябва да бъдете много внимателни, когато се прави нещо толкова деликатно като този, защото ако ретуширате твърде много на клиента ще бъде нещастен. Но ако това, което искам, е да видите някои знаци с чудовищен лицето, не се страхувайте и достига до краен предел.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Работете лицето ми за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Медицински флаш игра, наречена Работете лицето ми. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Работете лицето ми и тя е свързана с Медицински. Нашата нова игра Работете лицето ми е един от най-добрите игри на Медицински можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Работете лицето ми, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Работете лицето ми
Върни

Медицински Най-играните игри

Спешни стая играя ►

Спешни стая

5
5 от 10 - 9760 гласа
Изиграните
153131
пъти

Побързай, докторе! Вашият Пациенти чакат! Инструкции: Трансфер на пациентите, които &# ...

ядосана Учен играя ►

ядосана Учен

3
3 от 10 - 8970 гласа
Изиграните
104404
пъти

луд учен се провали и той ще победиш света с микроби, можеш ли да ги спрат? Използвайте ...

Бактерии играя ►

Бактерии

3
3 от 10 - 11760 гласа
Изиграните
103270
пъти

А смъртоносната бактерия атакува дамата във филма. Ако няма лекарство се прилага н ...