Онлайн Игри

Паркинг а кар

Игра на Паркинг

Паркинг а кар

Паркинг а кар Рейтинг: 6/10

Паркинг а кар игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази компютърна игра, ще трябва да паркирате в единственото достъпно място на паркинга. Можете да използвате клавишите със стрелки, за да карам колата. Губиш Когато докоснете непрекъсната линия или нахлуе друг паркинг. Преместете колата си за паркиране, което да оставя колата на правилното място. Вие трябва да погледнете в свободно пространство, за да оставите автомобила си. Вие трябва да бъдете внимателни, тъй като в реалния живот, за да не се свържете с останалите превозни средства са паркирани. Когато имате шофьорска книжка това е една от най-трудните упражнения.

пъти играе:

Тази игра е играна 31783 пъти.Класиране 595 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2548 мненията на потребителите

играя
Изиграните 31783 пъти
Паркинг а кар

Паркингът е къде сме паркирали автомобили. Това е сайт, който дава Обикновено главоболието е трудна дейност. Трябва да се опитам да не триене други коли или колони. Вие трябва да оставите автомобила си на правилното място. Карането на кола е нещо в живота, които информация имаме цялата компютърна игра, за да научите и това ви помага да научите как да се проведе един от най- сложните дейности. Трябва да има контрол на колата, за да заеме свободното място без да докосвате други коли линии или други места за паркиране. Внимавайте за други автомобили и е оставил твоята вместо.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Паркинг а кар за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Паркинг флаш игра, наречена Паркинг а кар. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Паркинг а кар и тя е свързана с Паркинг. Нашата нова игра Паркинг а кар е един от най-добрите игри на Паркинг можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Паркинг а кар, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Паркинг а кар
Върни

Паркинг Най-играните игри

3D BMW Паркинг играя ►

3d bmw Паркинг

5
5 от 10 - 1610 гласа
Изиграните
21857
пъти

Безплатна онлайн игра, където можете да паркирате сиво BMW, с изцяло 3D среда. Трябва да из& ...

камериер парк играя ►

камериер парк

5
5 от 10 - 708 гласа
Изиграните
15520
пъти

В тази игра вие си \\ \"на парка камериер, вашите клиенти са уникални, така че трябва да се ...

Камион Паркинг играя ►

Камион Паркинг

4
4 от 10 - 650 гласа
Изиграните
14151
пъти

Безплатна онлайн игра за паркиране, но с трудността на голямо превозно средство, по ...