Онлайн Игри

Камион Паркинг

Игра на Паркинг

Камион Паркинг

Камион Паркинг Рейтинг: 4/10

Камион Паркинг игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Безплатна онлайн игра за паркиране, но с трудността на голямо превозно средство, подобен на този транспорт. A паркинг игра, предназначени изцяло в 3D, така че можете да паркирате в три измерения. Карам камион с клавишите със стрелки за паркиране в дупка, която можете да получите без трясък с никакви пречки. Във всяко ниво трябва да се паркира по различен начин и имат различни препятствия, които ще бъдат все по-трудно. Карам си камион до маркираната област преди изчерпване на времето. Харесва ли ви на шофиране? Със сигурност, ако и тази игра ще ви накара да има много време и има някои много добри графики в три измерения.

пъти играе:

Тази игра е играна 14151 пъти.Класиране 1603 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 650 мненията на потребителите

играя
Изиграните 14151 пъти
Камион Паркинг

Шофиране на камион не е лесно и няма нищо общо с шофиране нормална кола. Въпреки че няма нищо общо с действителността, ще получите представа за това колко малко маневреност с тези превозни средства с тази игра за паркиране на камион в 3D. Преместване на автомобила и пространство, което ви казва, и да бъдат внимателни, не може да има инцидент с други автомобили и камиони или загубите играта. Камиони са големи моторни превозни средства и са трудно да се справя. Трябва да имаш цялото си управление, така че те могат да станат и паркиран в наличното пространство. Те са тежки превозни средства.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Камион Паркинг за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Паркинг флаш игра, наречена Камион Паркинг. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Камион Паркинг и тя е свързана с Паркинг. Нашата нова игра Камион Паркинг е един от най-добрите игри на Паркинг можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Камион Паркинг, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Камион Паркинг
Върни

Паркинг Най-играните игри

Паркинг а кар играя ►

Паркинг а кар

6
6 от 10 - 2548 гласа
Изиграните
31783
пъти

В тази компютърна игра, ще трябва да паркирате в единственото достъпно място на пар ...

3D BMW Паркинг играя ►

3d bmw Паркинг

5
5 от 10 - 1610 гласа
Изиграните
21857
пъти

Безплатна онлайн игра, където можете да паркирате сиво BMW, с изцяло 3D среда. Трябва да из& ...

камериер парк играя ►

камериер парк

5
5 от 10 - 708 гласа
Изиграните
15520
пъти

В тази игра вие си \\ \"на парка камериер, вашите клиенти са уникални, така че трябва да се ...