Онлайн Игри

невидим агент

Игра на Платформа

невидим агент

невидим агент Рейтинг: 7/10

невидим агент игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Целта на тази безплатна онлайн игра е да завършите всяко ниво избягване на препятствия и от двете страни на екрана. Използвайте левия и десния клавишите със стрелки да се движат. Използвайте стрелка нагоре за скок. Използвайте клавиша Shift да се превърне невидим, но внимавайте за това, защото това се отцежда диаметъра в горната част на екрана. Прескачат стени, за да преминем през тях. Ако кацне на, или тичам в шиповете, ти ще умреш. Докоснете мините, и да умреш. Ако се виждат, когато сте в близост сензор за движение, нещо ще се промени. Много лазери, но не всички, се активират от сензори за движение, така че можете да ги заобиколят чрез завъртане невидим. Ако ги докоснете, ще умре.

пъти играе:

Тази игра е играна 4637 пъти.Класиране 3583 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 2 мненията на потребителите

играя
Изиграните 4637 пъти
невидим агент

Внимавай за ракетни установки. Те винаги имат датчици за движение в близост до тях. Ако бъдат открити, ракета бавно ще ви следват, докато го удари (и убива) вас, или докато го удари нещо друго. Ако включите невидим докато те след това ще започнат да падат бавно към пода. Ако сте невидим през цялото време, така че датчикът за движение не ви се открие, че няма да пусне ракета. Продължавай да опитваш. Той вероятно ще ви отнеме няколко опита да го направи миналото на някои е трудно да се види опасностите, но след известно време ще си спомня къде са всички те. Когато скачайки върху множество ток / мини, опитайте се да получите движение на проекта. Не е нужно да тече до момента, просто да се движи, преди да скочи.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена невидим агент за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Платформа флаш игра, наречена невидим агент. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена невидим агент и тя е свързана с Платформа. Нашата нова игра невидим агент е един от най-добрите игри на Платформа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена невидим агент, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

невидим агент
Върни

Платформа Най-играните игри

Улавящи диаманти играя ►

Улавящи диаманти

5
5 от 10 - 864 гласа
Изиграните
17024
пъти

Предизвикателна платформинг с 2 епизода и 18 екрани. В тази игра, ще трябва да събират м ...

Постигането на целта играя ►

Постигането на целта

5
5 от 10 - 256 гласа
Изиграните
9666
пъти

В този платформи за игра, ще трябва да получи, че на баскетболна топка пристига с гол б ...