Онлайн Игри

пасианс

Игра на Пасианс

пасианс

пасианс Рейтинг: 3/10

пасианс игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази безплатна онлайн игра пасианс носи живот обратно към вашия компютър. За да убие онези времена мъртвите, да вземе игра на пасианс и да се забавлявате. Трябва да се поставят карти в ред. Трябва да се започне с ас, а след това две, три и така нататък. Сложете всички числа в ред и завършва с фигурите на тесте карти. Една игра за сортиране на писмата от номера. Картите, която вече много и трябва да отида премахване на карти, за да отида да видя картите, които се нуждаят. A игра пасианс карта да играе сам на компютър през интернет.

пъти играе:

Тази игра е играна 88861 пъти.Класиране 269 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 850 мненията на потребителите

играя
Изиграните 88861 пъти
пасианс

Пасианс игра на карти, където ще трябва да се поставят всички карти в правилния ред. Трябва да сложите всички клубове в тестето в място като се започне с най-ниската стойност в една или асо. След това във възходящ ред трябва да сложите всички карти, докато не освободят всички купчини от карти. Това е една игра. Стратегията е да се освободи от всички възможни карти от пилоти, които са включени, за да имат всички номера на ваше разположение. Ти спечели играта, ако може да направи четири купчини карти с всички от тях, оставяйки празен екран.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пасианс за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Пасианс флаш игра, наречена пасианс. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пасианс и тя е свързана с Пасианс. Нашата нова игра пасианс е един от най-добрите игри на Пасианс можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пасианс, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пасианс
Върни

Пасианс Най-играните игри

традиционен пасианс играя ►

традиционен пасианс

3
3 от 10 - 11736 гласа
Изиграните
312658
пъти

Тази безплатна онлайн игра носи традиционната пасианс на компютъра си. A игра за еди&# ...

Полумесец пасианс играя ►

Полумесец пасианс

5
5 от 10 - 82 гласа
Изиграните
32758
пъти

В тази безплатна онлайн игра ще се въведе различен вид на пасианс. В централната час&# ...

Смешни пасианс играя ►

Смешни пасианс

5
5 от 10 - 1304 гласа
Изиграните
20316
пъти

Насладете се играят пасианс. За това, щракнете и плъзнете карти, които искате да изме ...