Онлайн Игри

Спайдърмен срещу отрова

Игра на Спайдър-Мен

Спайдърмен срещу отрова

Спайдърмен срещу отрова Рейтинг: 6/10

Спайдърмен срещу отрова игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Какво искате да играете Спайдърмен? В тази игра можете да изберете, ако искате да бъдете Spiderman или всеки друг герой в битка на живот и смърт в три измерения. Вие трябва да участват в битка между две супергерои, използвайте клавиатурата, за да рита рита, щанцоване, скачане или хвърляне на енергийни топки. Може да има различни правомощия, които можете да използвате, за да се бият. Вие трябва да победи съперника си. Можете да изберете знака, който искате да играе и можете да персонализирате по ваш вкус. Бийте се добре, борбата започва.

пъти играе:

Тази игра е играна 1992386 пъти.Класиране 1 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 127012 мненията на потребителите

играя
Изиграните 1992386 пъти
Спайдърмен срещу отрова

Fighting игра, в която вие сте супергерой и трябва да се бори срещу врага по ваш избор. Можете да персонализирате своя характер, колкото искате, с много опции за персонализиране. За да се бори с помощта на клавишите на клавиатурата, което споменах в играта и да започне да се бори. Зашеметяващи 3D ефекти, в които бойците трябва да докажат, цялата сила и власт, за да спечели противник. Ако смятате, че Спайдърмен е най-силният боец, изберете героя да се бори срещу други играчи и спечели играта.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Спайдърмен срещу отрова за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Спайдър-Мен флаш игра, наречена Спайдърмен срещу отрова. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Спайдърмен срещу отрова и тя е свързана с Спайдър-Мен. Нашата нова игра Спайдърмен срещу отрова е един от най-добрите игри на Спайдър-Мен можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Спайдърмен срещу отрова, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Спайдърмен срещу отрова
Върни

Спайдър-Мен Най-играните игри

Spiderman 2: Мрежа от думи играя ►

Spiderman 2: Мрежа от думи

6
6 от 10 - 15480 гласа
Изиграните
239167
пъти

Правописа думи и изкачват сгради да помогне Spiderman пазят града каса от Док Ock!. Вашата цел е д ...