Онлайн Игри

Судоку

Игра на Судоку

Судоку

Судоку Рейтинг: 5/10

Судоку игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра ние Ви предлагаме да имате за решаване на класически Судоку, с нови маси с девет цифри всеки. Ако ви харесва умствени предизвикателства трябва да играеш Судоку. Първо, вие трябва да изберете нивото на трудност, като щракнете върху един от 150-те номера, с мишката. За да завършите судоку, трябва да щракнете върху една кутия и изберете номера, който мисля, че е в кутията, с мишката. Целта на тази логика игра е да се запълни 9 × 9 мрежови клетки (81 клетки) се разделят на 3 × 3 решетка с числа от 1 до 9, основани на някои цифри и подредени в някои от клетките. Числата не могат да бъдат повторени в редове, колони и мрежи.

пъти играе:

Тази игра е играна 16957 пъти.Класиране 1148 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1450 мненията на потребителите

играя
Изиграните 16957 пъти
Судоку

Игри Судоку са математическата логика. Те са номер пъзели. Перфектно активност за хора, които обичат номера и математика. Има нови снимки заедно и в рамките на всеки има девет други кутии. Вие трябва да поставите във всяка от кутиите, които са в рамките на определен брой. Вие трябва да отидете от едно до девет. Числата не могат да бъдат повторени в същия ред в една и съща посока или в една и съща мрежа. Това е предизвикателство и пристрастяване игра. Тя може да бъде решен с време и търпение. Много смешно и забавно милиони фенове по целия свят.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Судоку за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Судоку флаш игра, наречена Судоку. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Судоку и тя е свързана с Судоку. Нашата нова игра Судоку е един от най-добрите игри на Судоку можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Судоку, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Судоку
Върни

Судоку Най-играните игри

Suduko по диагонал играя ►

Suduko по диагонал

4
4 от 10 - 7390 гласа
Изиграните
75701
пъти

Попълнете площадите с 1 - 9 в съответствие със следните правила: 1. Номерата на всеки ред &# ...

Нива на Судоку играя ►

Нива на Судоку

6
6 от 10 - 6960 гласа
Изиграните
33975
пъти

Судоку с една трудност нива, от много лесно да се научите да играете играта интелиге&# ...

Asha Судоку, играя ►

Asha Судоку,

4
4 от 10 - 1962 гласа
Изиграните
17446
пъти

Попълнете пъзела така, че на всеки ред, колонка и 3x3 клетка съдържа цифрите от 1 до 9. Е съвl ...