Онлайн Игри

Судоку Партида

Игра на Судоку

Судоку Партида

Судоку Партида Рейтинг: 3/10

Судоку Партида игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Играйте за завършване на судоку. За да завършите судоку, цифрите трябва да кликнете и ги плъзнете на място според вас е номер в мрежата. Целта на тази игра логика е да се попълнят от девет от девет мрежови клетки (осемдесет и една кутии). На свой ред е разделен на три от три мрежи. Вие трябва да го допълни с цифрите 1-9, основаващи се на някои цифри и разположени в някои от клетките. Цифрите не може да се повтори в редове, колони и мрежи, се появи само веднъж. интелигентност и логиката на играта, която има милиони последователи по света. Решаване на проблема възможно най-скоро.

пъти играе:

Тази игра е играна 13168 пъти.Класиране 1491 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 1010 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13168 пъти
Судоку Партида

логика и номера игра, в която трябва да използвате цифрите от 1 до 9, за да запълни цялата мрежа. Попълнете онлайн Sudoku и победи. Трябва да се използват всички числа във всяка от деветте дисплей сегменти. Вие не може да повтори цифрите, нито в същия ред, в хоризонтално или вертикално. Използвайте дясната колона, за да получите всеки номер и го плъзнете до мястото, което мисля, че заема в играта. Вие трябва да завърши пълния курс на екрана, за да спечели играта. Можете да се измерва времето, необходимо за всяка позиция и се опитайте да го направи по-бързо следващия път.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Судоку Партида за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Судоку флаш игра, наречена Судоку Партида. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Судоку Партида и тя е свързана с Судоку. Нашата нова игра Судоку Партида е един от най-добрите игри на Судоку можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Судоку Партида, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Судоку Партида
Върни

Судоку Най-играните игри

Suduko по диагонал играя ►

Suduko по диагонал

4
4 от 10 - 7390 гласа
Изиграните
75702
пъти

Попълнете площадите с 1 - 9 в съответствие със следните правила: 1. Номерата на всеки ред &# ...

Нива на Судоку играя ►

Нива на Судоку

6
6 от 10 - 6960 гласа
Изиграните
33975
пъти

Судоку с една трудност нива, от много лесно да се научите да играете играта интелиге&# ...

Asha Судоку, играя ►

Asha Судоку,

4
4 от 10 - 1962 гласа
Изиграните
17446
пъти

Попълнете пъзела така, че на всеки ред, колонка и 3x3 клетка съдържа цифрите от 1 до 9. Е съвl ...