Онлайн Игри

Скачаща топки

Игра на Тенис

Скачаща топки

Скачаща топки Рейтинг: 6/10

Скачаща топки игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Една готина игра тенис. Преместете ракета наляво и надясно с мишката, така че топките ще скача върху него и почивка на тухли в горната част на екрана. Трябва да се бърза! Контролира тенис ракета и топка да го накара да унищожи всички блокове от екрана. Преместете ракета с мишката от ляво на дясно и работи като топката кутии. Направете топката се удари в цветни блокове в горната част на екрана, за да изчезнат. Целта на играта е да унищожи всички блокове на върха. Донеси топката назад и напред и тествате вашия контрол не оставяйте нищо на екрана. Версия на класическата игра да вземат топките цял екран. Изпитайте уменията си с ракета за тенис и точно да се контролира.

пъти играе:

Тази игра е играна 37936 пъти.Класиране 488 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 2328 мненията на потребителите

играя
Изиграните 37936 пъти
Скачаща топки

Игра на тенис и обработка ракета. Тенис ракета ход на дясно и на ляво с мишката, за да стреля и почивка на тухли в горната част на екрана. Трябва да се бърза! Целта е да се изпразни напълно горната част на екрана. Вие сте в тенис корт и ще трябва да играят нова версия на този спорт. Спорт, който може да се играе индивидуално или по двойки. A областта на трева или пясък, който има големи звезди в света и милиони последователи. В тази игра вие трябва да се скача на топката навреме, за да унищожи цветните тухли.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Скачаща топки за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Тенис флаш игра, наречена Скачаща топки. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Скачаща топки и тя е свързана с Тенис. Нашата нова игра Скачаща топки е един от най-добрите игри на Тенис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Скачаща топки, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Скачаща топки
Върни

Тенис Най-играните игри

Ракета за тенис играя ►

Ракета за тенис

6
6 от 10 - 7282 гласа
Изиграните
62254
пъти

Тенис конкуренция. С мишката на компютъра ви се справя с тенис ракета да играете сре&# ...

Конкуренция на Тенис играя ►

Конкуренция на Тенис

4
4 от 10 - 352 гласа
Изиграните
13659
пъти

играе до три вълнуващи игри на тенис от най-добрите играчи в света. Можеш ли да получи ...