Онлайн Игри

Симулатор на тенис

Игра на Тенис

Симулатор на тенис

Симулатор на тенис Рейтинг: 4/10

Симулатор на тенис игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Отличен 3D симулатор в който сте тенисист в много реалистично движения турнир с много талантлив. Контролирайте своя боец, който може да бъде Роджър Федерер да имат добра порция или връщане на топката трудно. A много добър спортен симулатор, в който можете да играете като теб се свири на истински тенис. A много подобен на Wii тенис естетически конзола. Преместете играч около съда да върне топката и да печелят повече точки. Много реални движения и ефекти, постигнати за тенис като теб са на пистата.

пъти играе:

Тази игра е играна 7071 пъти.Класиране 3594 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 14 мненията на потребителите

играя
Изиграните 7071 пъти
Симулатор на тенис

За любителите на тениса е от съществено значение игра на тенис. A спортове симулация игра, където ще играят различни турнири на спорта. Можете да бъдете вземането плейър или получаване. Вие трябва да се бърза с клавишите на клавиатурата, за да преместите вашия характер на топката. Използвайте интервала, за да удари топката с ракетата. Спред по екрана, така че да няма топка щам и пропусна мача. Съдията няма да пропуснете нищо. Разбира се, че прекарват забавно време с тази съвсем реална дейност.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Симулатор на тенис за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Тенис флаш игра, наречена Симулатор на тенис. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Симулатор на тенис и тя е свързана с Тенис. Нашата нова игра Симулатор на тенис е един от най-добрите игри на Тенис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Симулатор на тенис, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Симулатор на тенис
Върни

Тенис Най-играните игри

Ракета за тенис играя ►

Ракета за тенис

6
6 от 10 - 7282 гласа
Изиграните
62141
пъти

Тенис конкуренция. С мишката на компютъра ви се справя с тенис ракета да играете сре&# ...

Скачаща топки играя ►

Скачаща топки

6
6 от 10 - 2328 гласа
Изиграните
37842
пъти

Една готина игра тенис. Преместете ракета наляво и надясно с мишката, така че топкит&# ...