Онлайн Игри

Опита за-двумерен Tetris

Игра на тетрис

Опита за-двумерен tetris

Опита за-двумерен Tetris Рейтинг: 6/10

Опита за-двумерен tetris игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

С А и Е D ключове могат да да се премести на колелото, за да направи редици от цветни блокове. Това игра е подобна на Tetris! Инструкции: ги съберете накуп блокове от един и един и същи цвят. Уверете се един ред с колкото се може повече блокове от един и един и същи цвят. Когато имате повече, отколкото три блокове от един и един и същи цвят, да стрелят с десния бутон на мишката, за да да печелят точки. завъртите колелото на лявата и дясната стрелка на клавиатурата. Застреляй с левия бутон на мишката, за. колкото по-голяма група, която сте създали ще ви даде повече точки. Когато те застрелям да го блокира, тя изчезва и можете да продължите поставите върху другите.

пъти играе:

Тази игра е играна 10294 пъти.Класиране 1887 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 694 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10294 пъти
Опита за-двумерен Tetris

Опита за-двумерен версия на Tetris. A версия на играта в кръг, в която всеки цвят блокове попаднат във всички посоки. Нужно е да сте, за да включите на колелото, така че едни и същи цветни блокове падне върху един на друг. Форма кула блокове от един и един и същи цвят. Унищожи на кулите за да ги изчезват и ще ви даде точки. Унищожи групи от същия цвят с десен бутон на мишката. Необходим Ви е умение и интелигентност, за да кара екрана на да остане празен колкото е възможно. Вие имате възможност трябва да си бърз и умен, за да държите екрана чиста, както е блокове. всеки път играта е по-трудно, падат по-бързо.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Опита за-двумерен Tetris за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно тетрис флаш игра, наречена Опита за-двумерен Tetris. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Опита за-двумерен Tetris и тя е свързана с тетрис. Нашата нова игра Опита за-двумерен Tetris е един от най-добрите игри на тетрис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Опита за-двумерен Tetris, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Опита за-двумерен Tetris
Върни

тетрис Най-играните игри

Пазар Tetris играя ►

Пазар tetris

4
4 от 10 - 5642 гласа
Изиграните
94848
пъти

Tetris със смъртта! Мач на камъни в блока, така че да се създадат групи от 3 или повече от един &# ...

Tetriz играя ►

Tetriz

6
6 от 10 - 7682 гласа
Изиграните
76800
пъти

Класическа тетрис игра в по-опростена версия. Целта на играта е да се манипулират фо&# ...

Startris играя ►

Startris

4
4 от 10 - 2258 гласа
Изиграните
36659
пъти

Startris е уникален вариант на най-класик на всички пъзел игри. Целта е да се върти и място па ...