Онлайн Игри

Покер тетрис

Игра на тетрис

Покер тетрис

Покер тетрис Рейтинг: 6/10

Покер тетрис игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази версия на тетрис покер правила, използвани за образуване на групи от пет блока. Трябва да се опитате да направите най-добрия от пет карти покер ръка вертикално или хоризонтално. Използвайте клавишите F и J или страничните стрелки да се движат блокове хоризонтално. Натиснете на D и K ключовете или вертикалните стрелките, за да завъртите парчета. Ако натиснете клавиша за интервал щете надолу парчетата бързо. Благодарение на тази игра със сигурност ще да се научите да играете покер като истински професионалист! Насладете се на игра на тетрис, в която трябва да използвате правилата на покер игра на карти.

пъти играе:

Тази игра е играна 13567 пъти.Класиране 1435 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 590 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13567 пъти
Покер тетрис

Класическата игра на тетрис е от руски произход и е стартиран през 1984 г. Оттогава той е аркадна игра, които са били играе от милиони хора по света. Днес все още се играе обновени версии на тази видео игра, обаче запазват първоначалния си същност. В този случай, ние сме се смесва този блокове игра с правилата на играта на карти покер. Ако сте отегчени или искате да научите как да играете тази игра на карти, сега можете да практикувате по различен начин.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Покер тетрис за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно тетрис флаш игра, наречена Покер тетрис. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Покер тетрис и тя е свързана с тетрис. Нашата нова игра Покер тетрис е един от най-добрите игри на тетрис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Покер тетрис, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Покер тетрис
Върни

тетрис Най-играните игри

Пазар Tetris играя ►

Пазар tetris

4
4 от 10 - 5642 гласа
Изиграните
94842
пъти

Tetris със смъртта! Мач на камъни в блока, така че да се създадат групи от 3 или повече от един &# ...

Tetriz играя ►

Tetriz

6
6 от 10 - 7682 гласа
Изиграните
76798
пъти

Класическа тетрис игра в по-опростена версия. Целта на играта е да се манипулират фо&# ...

Startris играя ►

Startris

4
4 от 10 - 2258 гласа
Изиграните
36658
пъти

Startris е уникален вариант на най-класик на всички пъзел игри. Целта е да се върти и място па ...