Онлайн Игри

Sonic Тетрис

Игра на тетрис

Sonic Тетрис

Sonic Тетрис Рейтинг: 5/10

Sonic Тетрис игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Версия на класическата игра на тетрис, но сценарият игра е сцена от видео игра Sonic Sega. Блоковете са в горната част. Блокове с различни размери и форми. С клавишите със стрелки, трябва да завъртите блокове и да ги направят годни помежду си на дъното, без пропуски. Трябва да бъдат компактни, а след това тези линии изчезват. Трябва да се опитате да запазите екрана си празни за дълго. Внимавайте за космически кораби се появяват и започне ракети срещу вашите редици, ако се стигне ракета ще унищожи един от блоковете и да направи дупка в ред.

пъти играе:

Тази игра е играна 11859 пъти.Класиране 1695 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 588 мненията на потребителите

играя
Изиграните 11859 пъти
Sonic Тетрис

Тетрис е класическа аркадна игра, в която блокове с различни цветове или различни размери падне от върха. Трябва да се преместите на блока, за да ги монтират един с друг и не съществуват различия между разделите. Когато завършите линия, тя изчезва и чиповете падат. За да спечелите тази игра, трябва да сте на екрана, както е празна като максималното време е възможно. Показват космически кораб изстреля ракета унищожи блокове, вие трябва да бъдете внимателни с него. Това е много пристрастяване и забавно, че можете да прекарват часове играе.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Sonic Тетрис за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно тетрис флаш игра, наречена Sonic Тетрис. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Sonic Тетрис и тя е свързана с тетрис. Нашата нова игра Sonic Тетрис е един от най-добрите игри на тетрис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Sonic Тетрис, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Sonic Тетрис
Върни

тетрис Най-играните игри

Пазар Tetris играя ►

Пазар tetris

4
4 от 10 - 5642 гласа
Изиграните
94848
пъти

Tetris със смъртта! Мач на камъни в блока, така че да се създадат групи от 3 или повече от един &# ...

Tetriz играя ►

Tetriz

6
6 от 10 - 7682 гласа
Изиграните
76800
пъти

Класическа тетрис игра в по-опростена версия. Целта на играта е да се манипулират фо&# ...

Startris играя ►

Startris

4
4 от 10 - 2258 гласа
Изиграните
36659
пъти

Startris е уникален вариант на най-класик на всички пъзел игри. Целта е да се върти и място па ...