Онлайн Игри

Tetriz

Игра на тетрис

Tetriz

Tetriz Рейтинг: 6/10

Tetriz игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Класическа тетрис игра в по-опростена версия. Целта на играта е да се манипулират форми, движещи чипове и завъртане с клавишите със стрелки. Целта на играта е да се образува хоризонтална линия без пропуски. Когато една хоризонтална линия е завършена, тази линия изчезва и всички парчета, които са над установяване на позицията, освобождавайки пространство игра и по този начин е по-лесно да се поставят нови парчета. Парчетата падат непрекъснато ускорява по-дълго сте били играе. Играта приключва, когато парчетата са струпани от площадка в горната част на екрана.

пъти играе:

Тази игра е играна 76796 пъти.Класиране 174 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 7682 мненията на потребителите

играя
Изиграните 76796 пъти
Tetriz

Класически тетрис, в която трябва да попълните всички възможни линии на чипове. Части появи неправилни геометрични форми в горната част на екрана. Трябва да ги поставя в позиция, което е най-заинтересована да се поберат заедно. Направи реда с парчета на дъното, за да изчезнат и да освободите пространство на екрана игра. Целта на играта е, че можете запълни екрана на парчета. Ако парчетата се изкачат на върха са загубили мача. Това е много пристрастяване и забавна игра, която отнема десетилетия ангажирани хора. Това е проста игра, която можете да играете навсякъде.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Tetriz за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно тетрис флаш игра, наречена Tetriz. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Tetriz и тя е свързана с тетрис. Нашата нова игра Tetriz е един от най-добрите игри на тетрис можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Tetriz, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Tetriz
Върни

тетрис Най-играните игри

Пазар Tetris играя ►

Пазар tetris

4
4 от 10 - 5642 гласа
Изиграните
94839
пъти

Tetris със смъртта! Мач на камъни в блока, така че да се създадат групи от 3 или повече от един &# ...

Startris играя ►

Startris

4
4 от 10 - 2258 гласа
Изиграните
36658
пъти

Startris е уникален вариант на най-класик на всички пъзел игри. Целта е да се върти и място па ...

Цвят Тэтрыс играя ►

Цвят Тэтрыс

5
5 от 10 - 3610 гласа
Изиграните
25725
пъти

Това е римейк на класическия Тэтрыс игри, провеждани от беглец телевизия Имате пра ...