Онлайн Игри

пъзели със сцени от Симпсън

Игра на Семейство Симпсън

пъзели със сцени от Симпсън

пъзели със сцени от Симпсън Рейтинг: 6/10

пъзели със сцени от Симпсън игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Насладете се играе тях пъзел с 6 различни сцени от филми или други изображения, адаптирани към характера на Симпсън. За да се направи пъзел, влачите и пускате на парчета, за да правото си място. Семейство Симпсън е семейство от измислени герои в анимационен сериал Семейство Симпсън. Всяка сцена е разделена на изображенията, които трябва да се постави обратно на мястото му, преместете мишката всяко изображение на мястото, което мисля, е вярна. Целта е да видите пълния оригиналното изображение, тъй като първоначално е бил.

пъти играе:

Тази игра е играна 17713 пъти.Класиране 1094 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 1024 мненията на потребителите

играя
Изиграните 17713 пъти
пъзели със сцени от Симпсън

игра, в която трябва да се направи серия от пъзели с изображения на герои от Симпсън. Изображенията в имитиращи филми, телевизионни сериали или смешни сцени на героите. Всеки един от тези образи са разделени на парчета, трябва да поставите всяка от тези парчета в правилното място. Намери позицията на всеки в пълна картинката, за да видите цялата сцена, тъй като първоначално е бил. Забавни снимки с някои от най-обичаните и добре познати герои в историята на телевизията.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена пъзели със сцени от Симпсън за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Семейство Симпсън флаш игра, наречена пъзели със сцени от Симпсън. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена пъзели със сцени от Симпсън и тя е свързана с Семейство Симпсън. Нашата нова игра пъзели със сцени от Симпсън е един от най-добрите игри на Семейство Симпсън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена пъзели със сцени от Симпсън, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

пъзели със сцени от Симпсън
Върни

Семейство Симпсън Най-играните игри

Омир и Фландрия играя ►

Омир и Фландрия

5
5 от 10 - 19830 гласа
Изиграните
186111
пъти

Игра, в която са Омир Симпсън, вашата мисия е да се сложи край на Фландрия семейство ст ...