Онлайн Игри

Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска

Игра на Семейство Симпсън

Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска

Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска Рейтинг: 5/10

Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Играйте завърши пъзел на сцена от филм, който разказва за приключенията на семейство Симпсън Когато Те се преместиха да живеят в Аляска. Трябва да се възстанови парче по парче на изображението, за да видите тази забавна сцена на всички членове на семейството Симпсън в колата, когато идва в Аляска за първи път. За да направите изображението, Вие трябва да кликнете и плъзнете парчета, за да се побере с мишката. Когато едно парче да се доближиш до това място ще бъде поставен автоматично.

пъти играе:

Тази игра е играна 49976 пъти.Класиране 313 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 5742 мненията на потребителите

играя
Изиграните 49976 пъти
Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска

A забавно дейност, която включва вземане на пъзел. Една снимка е разделен на много части и вие трябва да отново да се обединят всички заинтересовани страни, за да видите пълното изображение. A чертеж на бащата, майката и двете дъщери са в колата. The Simpsons напускат своя град и отиват в Аляска, за да живеят в едно приключение филм, който разказва за героите. Когато достигнат състоянието на Аляска са някои красиви пейзажи на природата. Лица на радост прави много в картинката е, защото те хареса това, което видях.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Семейство Симпсън флаш игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска и тя е свързана с Семейство Симпсън. Нашата нова игра Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска е един от най-добрите игри на Семейство Симпсън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел на Семейство Симпсън в Аляска
Върни

Семейство Симпсън Най-играните игри

Омир и Фландрия играя ►

Омир и Фландрия

5
5 от 10 - 19830 гласа
Изиграните
186111
пъти

Игра, в която са Омир Симпсън, вашата мисия е да се сложи край на Фландрия семейство ст ...