Онлайн Игри

Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена

Игра на Семейство Симпсън

Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена

Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена Рейтинг: 6/10

Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Героите на Семейство Симпсън са направили своя собствена версия на сцената на Рождество Христово за специален епизод Коледа. В този пъзел появяват различни герои костюмирани като библейски герои. Сен Йосиф е Омир, Мардж е Дева Мария, Барт е бебето Исус и Лиза е ангел. Д-р Хибърт, Скинър и професор Фринк са влъхвите. Карл и Лени играе ролята на две овчари. За да видите пълния сцената, която трябва да се възстанови този пъзел монтиране всяко от парчетата на мястото си.

пъти играе:

Тази игра е играна 33064 пъти.Класиране 534 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 3740 мненията на потребителите

играя
Изиграните 33064 пъти
Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена

На сцената на Рождество Христово е времето, когато Исус Христос се е родил в портал на Витлеем. Героите карикатура на Семейство Симпсън се появяват като герои в Библията, важен епизод на християнството. Този момент принадлежи към една от най-специалните епизоди коледни, които се провеждат всяка година в този сериал. В тези коледни епизоди, свързани с разкази или пасажи от Библията, като тази сцена.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Семейство Симпсън флаш игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена и тя е свързана с Семейство Симпсън. Нашата нова игра Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена е един от най-добрите игри на Семейство Симпсън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел на Семейство Симпсън Рождество сцена
Върни

Семейство Симпсън Най-играните игри

Омир и Фландрия играя ►

Омир и Фландрия

5
5 от 10 - 19830 гласа
Изиграните
186111
пъти

Игра, в която са Омир Симпсън, вашата мисия е да се сложи край на Фландрия семейство ст ...