Онлайн Игри

Семейство Симпсън Коледни Приключения

Игра на Семейство Симпсън

Семейство Симпсън Коледни Приключения

Семейство Симпсън Коледни Приключения Рейтинг: 5/10

Семейство Симпсън Коледни Приключения игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да направите пъзел от героите Симпсън по Коледа. За да бъде картината пълна, трябва да щракнете и плъзнете парчета, за да се поберат, с помощта на мишката. Парчетата ще бъдат съединени автоматично. Забавна снимка на цялото семейство Симпсън с шейната на Дядо Коледа. Коледа идва и семейството ще има специална приключение, както винаги. Членовете на семейството да вземат ролята на помощници на Дядо Коледа и ще донесат подаръци на децата на шейна.

пъти играе:

Тази игра е играна 21591 пъти.Класиране 870 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 1946 мненията на потребителите

играя
Изиграните 21591 пъти
Семейство Симпсън Коледни Приключения

Puzzle на анимационен сериал с всички герои от семейство Симпсън. Едно приключение, което направи като помощници на Дядо Коледа да донесе подаръци на децата на шейна. Те са таксуване подаръци в шейната на Дядо Коледа и всички са облечени. Членовете на семейството правят и елфи са облечени в характерните цветове. Те са посочили ушите затворени като елфи винаги имат. Loaded чувалите, съдържащи пакети от подаръци, които се дават на всички деца по света. Дори и домашни любимци на семейството имат своята роля в тази сцена. В тази игра, ще трябва да направите пъзел от героите Симпсън по Коледа.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън Коледни Приключения за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Семейство Симпсън флаш игра, наречена Семейство Симпсън Коледни Приключения. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Семейство Симпсън Коледни Приключения и тя е свързана с Семейство Симпсън. Нашата нова игра Семейство Симпсън Коледни Приключения е един от най-добрите игри на Семейство Симпсън можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Семейство Симпсън Коледни Приключения, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Семейство Симпсън Коледни Приключения
Върни

Семейство Симпсън Най-играните игри

Омир и Фландрия играя ►

Омир и Фландрия

5
5 от 10 - 19830 гласа
Изиграните
186111
пъти

Игра, в която са Омир Симпсън, вашата мисия е да се сложи край на Фландрия семейство ст ...