Онлайн Игри

Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка

Игра на Том и Джери

Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка

Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка Рейтинг: 6/10

Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази игра, ще трябва да се направи пъзел на Том и Джери. За да направите това, кликнете върху парче с левия бутон на мишката, за да изберете парче и движете мишката, за да преместите парче. Корекцията ще бъде автоматично, когато настройвате една част към друга. Трябва да се направи всички парчета пасват един с друг, за да се върнем, за да видите цялата картина. Пъзелът е картина на анимационните серии Том и Джери. На снимката котката Том е на път да удари на мишката Джери с лопата. Мишката се връща в своята миша дупка в стената на къщата.

пъти играе:

Тази игра е играна 59910 пъти.Класиране 288 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 7808 мненията на потребителите

играя
Изиграните 59910 пъти
Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка

Том и Джери е една карикатура серия, в която котка гони и се опитва да хване мишка. Том котка представлява ловци домашни мишки. Всеки се чувства съчувствие за мишката, защото има по-трудно да я избегнат непрекъснатите котка капани. Това е много смешно серия и тук имаме класически сцена между преследването два знака. Играй с котката и мишката завършите този пъзел с анимационните серии. Вие искате котката хване мишката? Всички искахме понякога.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Том и Джери флаш игра, наречена Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка и тя е свързана с Том и Джери. Нашата нова игра Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка е един от най-добрите игри на Том и Джери можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Пъзел Том и Джери: котка срещу мишка
Върни

Том и Джери Най-играните игри