Онлайн Игри

Преследването на Том и Джери

Игра на Том и Джери

Преследването на Том и Джери

Преследването на Том и Джери Рейтинг: 5/10

Преследването на Том и Джери игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Том е вътрешният котката винаги гони мишката Джери. Насладете се на вземане на този пъзел, в който можете да изберете броя на парчета, които имате. В много парчета от пъзел определя трудността на играта. Ако изберете по-малко части ще бъде по-лесно да се играе и са подходящи за деца. Ако изберете голям брой парчета, играта ще бъде по-трудно и е подходящ само за възрастни. Ние предлагаме едно предизвикателство, отидете увеличаване на броя на части, когато го разбера и да видим дали можете да си решим с повече парчета. Тази игра е интелектуално предизвикателство за всички членове на семейството.

пъти играе:

Тази игра е играна 13979 пъти.Класиране 1560 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 716 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13979 пъти
Преследването на Том и Джери

игра, в която трябва да реши един пъзел Том и Джери. Двамата герои са главните действащи лица в анимационен сериал за телевизията Том и Джери. В тази серия две животни, които живеят в една и съща къща са винаги в сбиване. Мишката къща се опитва да открадне храна и котката винаги го гони, но никога не го получава надолу. Това е интелектуална игра, в която трябва да кликнете върху парче, за да се движат и да заемат празното място. Целта на играта е обратно, за да видите цялата картина, както е показано в началото. Играйте с мишката и котка.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Преследването на Том и Джери за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Том и Джери флаш игра, наречена Преследването на Том и Джери. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Преследването на Том и Джери и тя е свързана с Том и Джери. Нашата нова игра Преследването на Том и Джери е един от най-добрите игри на Том и Джери можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Преследването на Том и Джери, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Преследването на Том и Джери
Върни

Том и Джери Най-играните игри