Онлайн Игри

Изграждане на мост за влака

Игра на Влак

Изграждане на мост за влака

Изграждане на мост за влака Рейтинг: 7/10

Изграждане на мост за влака игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

В тази безплатна онлайн игра, вие трябва да използвате вашите умения за изграждане, за да помогне на този влак, за да достигне съдбата си жив и здрав. Щракнете и плъзнете обекти за изграждане на безопасен път за влака да премине без никакви проблеми. Използвайте мишката или клавишите, за да се движи наляво или надясно на терена и да сменят обектите. Плъзнете и завъртете обекти на мястото да се изгради надежден мост за влака да премине! Вземи на влака в тунела за завършване на ниво.

пъти играе:

Тази игра е играна 13359 пъти.Класиране 1503 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 7.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Рейтинг, основан на 294 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13359 пъти
Изграждане на мост за влака

В тази безплатна онлайн игра, вие трябва да използвате уменията си като експерт строител и строителен инженер да помогне на този влак достигне местоназначението си безопасно. Влачите и пускате обекти да се създаде безопасен път за влака за преминаване на моста без проблеми. Използвайте мишката или стрелките да се движат наляво или надясно на земята и да сменят обектите. Изграждане на мост на жп пътниците да стигнат до местоназначението си. Плъзнете и завъртете обекти в място за изграждане на стабилен мост за преминаване на влак. Качете се на влака в тунела за завършване на ниво. Както инженерство? За да видите дали можете да използвате всички материали за изграждане на голям мост, така че да може да преодолее препятствието, който има железницата да стигнете до вашата дестинация. Набор от инженерство, за да се преодолеят пречките по пътя на развитието на железопътния транспорт. Железопътната трябва да пресичат пътя си през пустинята, за да достигне своя дестинация безопасно. Ще бъдете ли в състояние да направи строителството изисква за всички пътници стигнат до местоназначението си? Смесица между архитектурата и инженерството.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Изграждане на мост за влака за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Влак флаш игра, наречена Изграждане на мост за влака. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Изграждане на мост за влака и тя е свързана с Влак. Нашата нова игра Изграждане на мост за влака е един от най-добрите игри на Влак можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Изграждане на мост за влака, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Изграждане на мост за влака
Върни

Влак Най-играните игри

Автовлак играя ►

Автовлак

5
5 от 10 - 6038 гласа
Изиграните
58311
пъти

В тази компютърна игра, ще трябва да направи пътя на влака. За да се направи път на вла ...

Път във влак играя ►

Път във влак

4
4 от 10 - 5348 гласа
Изиграните
56178
пъти

В тази игра, ти си пътник на влака и ще трябва да направи път. Вие използвате клавишитk ...

Боядисване на влак играя ►

Боядисване на влак

4
4 от 10 - 2992 гласа
Изиграните
41293
пъти

В тази игра, ще трябва да нарисува образа на влака. За цвят тази снимка, вие трябва да и ...