Онлайн Игри

луд камион на магистрала

Игра на Камион

луд камион на магистрала

луд камион на магистрала Рейтинг: 6/10

луд камион на магистрала игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Този луд камион на пътя карам толкова бързо, колкото можете! Използвайте лявата и дясната стрелка, за да се върти или движи странично, стрелките нагоре и надолу, за да увеличите или намалите лентата на скорост и пространство, за да скочи. Трябва да избягвате всички коли, които няма да се откажа. Ако направите една стена скок натиснете и продължи да работи. Трябва да изпревари всички автомобили. Имайте предвид, че не всички са направени както преди, така и не пусна, след това да използвате клавиша за интервал, за да скочи над тях и продължи да работи в луда надпревара по пътя.

пъти играе:

Тази игра е играна 211856 пъти.Класиране 41 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 21786 мненията на потребителите

играя
Изиграните 211856 пъти
луд камион на магистрала

Карам този камион възможно най-бързо! Натиснете левия и десния клавишите със стрелки, за да направлява, нагоре и надолу клавиши за контрол на скоростта, както и интервала, за да скочи. състезателна игра с камион. Вие трябва да карам камион в състезателна кола в пустинята. Коли опитват да пречи на начин и са настроени на същата скорост един до друг. Колите са препятствията, които трябва да преодолеят, за да продължим напред. бия всички в тази надпревара ускоряване през пустинята. Можете да избегнете препятствие или прескача да харчат. Целта е да не спре и да стигнат далеч преди финала. Всяко ниво превишена причини следващата по-бързо, все повече пречки и се нуждаят от по-висока скорост. За изпробвате своите умения шофиране.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена луд камион на магистрала за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Камион флаш игра, наречена луд камион на магистрала. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена луд камион на магистрала и тя е свързана с Камион. Нашата нова игра луд камион на магистрала е един от най-добрите игри на Камион можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена луд камион на магистрала, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

луд камион на магистрала
Върни

Камион Най-играните игри

Най-силният Камион играя ►

Най-силният Камион

5
5 от 10 - 188464 гласа
Изиграните
1138354
пъти

Drive-силният в света камион по целия път до финала в тази 3D игра с реалистична физика. Изпо ...

чудовище камион раса играя ►

чудовище камион раса

5
5 от 10 - 4328 гласа
Изиграните
68023
пъти

Тази кола игра е пълна с екшън, скорост и големи пикапи с огромни колела. Тези превозн ...