Онлайн Игри

чудовище камион раса

Игра на Камион

чудовище камион раса

чудовище камион раса Рейтинг: 5/10

чудовище камион раса игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази кола игра е пълна с екшън, скорост и големи пикапи с огромни колела. Тези превозни средства са известни като чудовище камиони, товарни автомобили и са модифицирани, за да правят големи скокове и смаже малки автомобили. В тази игра вие трябва да изберете един от камионите и да се премести в събирателни екран звезди се появяват и чупене на всички автомобили, които са по пътя си, за да увеличи резултата си. Вие трябва да бъдете внимателни да не се блъсне с препятствия. Има различни нива, и играта ще бъде все по-трудно, докато премине всяко ниво.

пъти играе:

Тази игра е играна 67705 пъти.Класиране 192 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 4328 мненията на потребителите

играя
Изиграните 67705 пъти
чудовище камион раса

Чудовище камиони са чудесен покаже в коя модифицирани превозни средства, направени изложби или състезания. Използваните превозни средства са микробуси и пикапи Обикновено модифицирани въздушно окачване и големи колела. Като резултат, в оригинални автомобили са способни на големи скокове, и да унищожи други превозни средства шофиране над тях. В Съединените щати Тези мероприятия събират много фенове на чудовище камиони. Сега можете да се присъедините към шоу с нашата безплатна онлайн игра.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена чудовище камион раса за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Камион флаш игра, наречена чудовище камион раса. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена чудовище камион раса и тя е свързана с Камион. Нашата нова игра чудовище камион раса е един от най-добрите игри на Камион можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена чудовище камион раса, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

чудовище камион раса
Върни

Камион Най-играните игри

Най-силният Камион играя ►

Най-силният Камион

5
5 от 10 - 188460 гласа
Изиграните
1138026
пъти

Drive-силният в света камион по целия път до финала в тази 3D игра с реалистична физика. Изпо ...