Онлайн Игри

препятствие с камион

Игра на Камион

препятствие с камион

препятствие с камион Рейтинг: 3/10

препятствие с камион игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Изчисления в игра вие трябва да се изчислява, когато спирачката колата си, за да скочи препятствието. Трябва да се преодолее препятствието е на пътя, и да се спре навреме, преди да се удари в каменната стена. Има много нива, но с малко практика ще се постигне преодоляване на нищо. Трябва да се измери и силата на скока да се избегне удря следващото нещо, което е на повече от препятствието да падне така или. Една дейност, които ще тестват способността Ви да контролирате силата.

пъти играе:

Тази игра е играна 51082 пъти.Класиране 306 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 3640 мненията на потребителите

играя
Изиграните 51082 пъти
препятствие с камион

Игра на изчисление. Вие ще трябва да се изчисли така, когато трябва да се забави вашия камион, за да скочи на пречките по пътя и да се спре навреме, преди да се удари в каменната стена. Има много нива, но с малко практика можете да управлявате всичко преодолее. Задайте прескачат препятствия с кола. Но трябва да се направи добро предположение и скочи, без да удря защитата, които са на разположение, след като препятствието. Трябва да се избегнат пречките, скачайки, контролира скоростта на завъртане. Карайте камиона с цялата възможна мощност, но като се уверите, че не мине целта. Прескачат опасни предмети или цяла линия на автомобили. Подобно на каскадите са толкова опасни с превозни средства в реалния живот. Ние виждаме по телевизията като факти за екшън и приключения. Това е да правиш едно и също и подражават тези смели скокове цяла редица от коли или автобуси.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена препятствие с камион за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Камион флаш игра, наречена препятствие с камион. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена препятствие с камион и тя е свързана с Камион. Нашата нова игра препятствие с камион е един от най-добрите игри на Камион можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена препятствие с камион, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

препятствие с камион
Върни

Камион Най-играните игри

Най-силният Камион играя ►

Най-силният Камион

5
5 от 10 - 188460 гласа
Изиграните
1138026
пъти

Drive-силният в света камион по целия път до финала в тази 3D игра с реалистична физика. Изпо ...