Онлайн Игри

Трейлър състезания

Игра на Камион

Трейлър състезания

Трейлър състезания Рейтинг: 5/10

Трейлър състезания игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Няма ограничения, когато става въпрос за състезания, така че защо не да отиде в този трейлър раса? Трябва да имате предвид, че тази състезателна игра не е искал нещо друго, което са играли. Ако сте нов на състезателни игри онлайн това вероятно не е най-добрият избор за вас, това е трудно да свикне, дори ако сте ветеран в тези игри, защото на дългосрочен камион, което трябва да се контролира. Проверките са едни и същи като всяка друга игра състезателни коли, можете да се насочат с лявата и дясната стрелка и можете да се ускори и да се прекъсне с помощта на стрелките нагоре и надолу.

пъти играе:

Тази игра е играна 13779 пъти.Класиране 1403 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 156 мненията на потребителите

играя
Изиграните 13779 пъти
Трейлър състезания

След няколко кръга ще се използва за шофиране с ремарке дълго, и ако успеете да получите някои модернизирани камион, всичко ще стане още по-лесно. Независимо от опита си в ремарке състезателни игри онлайн ще да се забавляват играят тази игра. Има моменти, когато сте в движение и се сърди на другите големи камиони, които забавят ... Трябва да знаете, че не е по тяхна вина, че е трудно да се управляват камиони с дълги ремаркета.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Трейлър състезания за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Камион флаш игра, наречена Трейлър състезания. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Трейлър състезания и тя е свързана с Камион. Нашата нова игра Трейлър състезания е един от най-добрите игри на Камион можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Трейлър състезания, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Трейлър състезания
Върни

Камион Най-играните игри

Най-силният Камион играя ►

Най-силният Камион

5
5 от 10 - 188460 гласа
Изиграните
1138021
пъти

Drive-силният в света камион по целия път до финала в тази 3D игра с реалистична физика. Изпо ...