Онлайн Игри

Буш в Ирак

Игра на Война

Буш в Ирак

Буш в Ирак Рейтинг: 6/10

Буш в Ирак игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Помага президент Джордж Буш направи възможно най-голяма полза от Ирак, като се избягва честата грешка на започване на измама война под фалшив претекст. Използвайте клавишите със стрелки, да се движат и интервала, за да атакува. За допълнителен бонус път, когато трябва да унищожи картата на Ирак затвори, преди времето да изтече. Направо и удари като пинята всички пъти, за да получите най-голяма полза. Не приемайте костите и черепите, само бележки и златото.

пъти играе:

Тази игра е играна 10746 пъти.Класиране 1897 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 252 мненията на потребителите

играя
Изиграните 10746 пъти
Буш в Ирак

война игра, в която президентът на САЩ Джордж Буш в Ирак нападна за цялата икономическа полза, тъй като е възможно. Трябва да скочиш, за да почука на пинята с формата на картата на Ирак, страната да бъдат атакувани. Трябва да скочиш и чука за ползите да падне на земята. Вие трябва да събере всички златни монети и банкноти, които попадат на. Не кости и черепи хващат, защото това отнема точки и ползи. Една игра с много ирония и забавно.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Буш в Ирак за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Война флаш игра, наречена Буш в Ирак. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Буш в Ирак и тя е свързана с Война. Нашата нова игра Буш в Ирак е един от най-добрите игри на Война можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Буш в Ирак, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Буш в Ирак
Върни

Война Най-играните игри

Стрелба Войници играя ►

Стрелба Войници

6
6 от 10 - 2532 гласа
Изиграните
28343
пъти

В тази игра, трябва да се унищожи войници, защото те искат да разрушат кулата, която тр ...

Застреляй Войници играя ►

Застреляй Войници

4
4 от 10 - 1782 гласа
Изиграните
24190
пъти

В тази игра, ще трябва да стреля на колонизаторите, защото те идват да завладеят ваши& ...