Онлайн Игри

танкове и стрелби

Игра на Война

танкове и стрелби

танкове и стрелби Рейтинг: 4/10

танкове и стрелби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Карането на танк през територията на врага по време на война, вие трябва да унищожи всички сгради и да убие всички войници, както можете да си с оръдия. Можете да се събират нови оръжия, по протежение на пътя, ракети и други неща. Вие трябва да унищожи всички мнения картечните, наблюдателните кули, други танкове, военни казарми и всички сгради, можете да. Снимайте с точност да завърши с всички врагове, които можеш колкото се подвизава в противната територията. Трябва да стигнем до дъното на екрана, без да се разруши.

пъти играе:

Тази игра е играна 17460 пъти.Класиране 1146 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 794 мненията на потребителите

играя
Изиграните 17460 пъти
танкове и стрелби

Игра шофиране танк, военен оръжие през територията на врага. Снимайте на резервоара срещу врага сгради, което трябва да се унищожи военни казарми, охрана кули, картечница гнезда и да убие всички войници, можете да във всеки екран. Размърдай си резервоар, пълен с дървета и сгради трябва да преодолеят снежна област. Има куршуми и ракети, които могат да бъдат колективно управление по протежение на пътя, също енергия и други неща, които може да се наложи да се бори в тази война.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена танкове и стрелби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Война флаш игра, наречена танкове и стрелби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена танкове и стрелби и тя е свързана с Война. Нашата нова игра танкове и стрелби е един от най-добрите игри на Война можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена танкове и стрелби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

танкове и стрелби
Върни

Война Най-играните игри

Стрелба Войници играя ►

Стрелба Войници

6
6 от 10 - 2532 гласа
Изиграните
28915
пъти

В тази игра, трябва да се унищожи войници, защото те искат да разрушат кулата, която тр ...

Застреляй Войници играя ►

Застреляй Войници

4
4 от 10 - 1782 гласа
Изиграните
24785
пъти

В тази игра, ще трябва да стреля на колонизаторите, защото те идват да завладеят ваши& ...