Онлайн Игри

Уориърс в цялата история

Игра на Война

Уориърс в цялата история

Уориърс в цялата история Рейтинг: 3/10

Уориърс в цялата история игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Дръж се като един от тези воини на историята в битка между хората на различни периоди от историята. В тази война игра вие трябва да се бори като първобитните хора. Вие сте воин на желязната епоха, с меча си, вие трябва да се превишаваща екран и различни нива на борба. Трябва да се сложи пистолет да играе, оръжия подобряват като напредването на играта, може също така да печеля злато и опит. Игра Контролира: Движенията се извършват с клавишите със стрелки. Ритник: S. Атака: A. отбраната: D.

пъти играе:

Тази игра е играна 6503 пъти.Класиране 3382 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 6 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6503 пъти
Уориърс в цялата история

Война игра с герои, които са се променили в цялата история. Вие ще бъдете преодоляване епични битки срещу враговете на примитивни пъти, за да се получи оръжие, злато и гейминг изживяване. Както напредък през нивата на играта има нови приключения, нови врагове, за да се борят с вашата сила или събрани оръжия. Един воин заедно време, за да се биеш с другите воини. Историята на война с течение на времето. Най-известната Всеки ERA бойци и всеки момент в историята.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Уориърс в цялата история за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Война флаш игра, наречена Уориърс в цялата история. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Уориърс в цялата история и тя е свързана с Война. Нашата нова игра Уориърс в цялата история е един от най-добрите игри на Война можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Уориърс в цялата история, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Уориърс в цялата история
Върни

Война Най-играните игри

Стрелба Войници играя ►

Стрелба Войници

6
6 от 10 - 2532 гласа
Изиграните
28343
пъти

В тази игра, трябва да се унищожи войници, защото те искат да разрушат кулата, която тр ...

Застреляй Войници играя ►

Застреляй Войници

4
4 от 10 - 1782 гласа
Изиграните
24190
пъти

В тази игра, ще трябва да стреля на колонизаторите, защото те идват да завладеят ваши& ...