Онлайн Игри

Войник в струя пакет

Игра на Война

Войник в струя пакет

Войник в струя пакет Рейтинг: 6/10

Войник в струя пакет игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра има интензивно действие. Като контрол на Руската супергерой, играчът ще отидете главата до главата с военните сили на умопомрачен неговото възмездие чрез множество мисия-базирани сценарии и настройки. Играчите имат възможността да осъвременят своите суперсили чрез събиране и разходите на кредити в играта - увеличаване на щетите и гъвкавост, като в същото време ще г. за отпадъци всичко около тях.

пъти играе:

Тази игра е играна 8978 пъти.Класиране 2376 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 6.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 200 мненията на потребителите

играя
Изиграните 8978 пъти
Войник в струя пакет

Сложете си раница и лети към небето. Нападне враг база и унищожи всички танкове, ракетни установки, наблюдателни кули и всички видове бойни оръжия. С бутоните за посока се движи на войника в небето и на мишката можете да снимате пушки. Използвайте интервала, за да оръжие цикъл и имат и други опции, за да стреля врагове. Вие трябва да унищожи всички оръжия на врага и да се намесват във военната база. Това е война, така че тя използва оръжията си, за да унищожи базата, за да завършите и спечели играта.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Войник в струя пакет за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Война флаш игра, наречена Войник в струя пакет. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Войник в струя пакет и тя е свързана с Война. Нашата нова игра Войник в струя пакет е един от най-добрите игри на Война можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Войник в струя пакет, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Войник в струя пакет
Върни

Война Най-играните игри

Стрелба Войници играя ►

Стрелба Войници

6
6 от 10 - 2532 гласа
Изиграните
28343
пъти

В тази игра, трябва да се унищожи войници, защото те искат да разрушат кулата, която тр ...

Застреляй Войници играя ►

Застреляй Войници

4
4 от 10 - 1782 гласа
Изиграните
24190
пъти

В тази игра, ще трябва да стреля на колонизаторите, защото те идват да завладеят ваши& ...