Онлайн Игри

войната резервоар, без подкрепления

Игра на Война

войната резервоар, без подкрепления

войната резервоар, без подкрепления Рейтинг: 8/10

войната резервоар, без подкрепления игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Добре дошли в тази безплатна онлайн игра резервоар. В тази игра вие трябва живота на цивилни лица в Y нашите ръце. A голям враг е бил забелязан да атакува жителите на малък провинциален град южно от вашето местоположение. Те отчаяно се нуждаят от вас, за да получите тези цивилни на безопасността. Основната цел на игри историята на готовност, е да се проследи на кампанията, докато отключване на специални електрически прозорци, които могат да бъдат използвани в режим на оцеляване. режим на оцеляване ви поставя в средата на битката, вие предизвикателство срещу безкраен брой врагове. Използвайте WASD или стрелките, за да карам танк. Движете мишката, за да се стремят и да кликнете, за да стреля сегашния си оръжие. Използвайте цифровите бутони, за да изберете електрически прозорци, които събирате. Клавишите от цифровата клавиатура работи, както добре. Натиснете 0 да се върне към по подразбиране оръжие. Колко дълго може да оцелее?

пъти играе:

Тази игра е играна 6746 пъти.Класиране 3381 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 8.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Рейтинг, основан на 12 мненията на потребителите

играя
Изиграните 6746 пъти
войната резервоар, без подкрепления

Ще играя тази безплатна онлайн игра и карам силно брониран танк по улиците стрелба враждебни сили. Вземи ъпгрейди и електрически прозорци и да видим дали те ви помогне чрез до горчивия край. Защото няма да има повече подкрепления, вие сте единствената надежда, че имат. Цел с помощта на мишката и да използвате клавиши за движение резервоара. Можете да промените оръжието, което използвате с цифровите бутони. Можете да играете на историята на готовност, когато мине през няколко етапа, или да пуснете режим на оцеляване, в който просто трябва да стреля, докато не сте в състояние да се държа по-дълго. Начинът, по който карам на резервоара е подвеждащо, тъй като не карам като редовен четириколесно превозно средство, в която трябва да се ускори, както ви насочат, за да се обърне. A резервоар ви позволява да включите настрани без да се налага да се движат от място, че е в (което е това, А и D клавишите направи). На W и S клавиши просто се премести на резервоара напред или назад.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена войната резервоар, без подкрепления за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Война флаш игра, наречена войната резервоар, без подкрепления. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена войната резервоар, без подкрепления и тя е свързана с Война. Нашата нова игра войната резервоар, без подкрепления е един от най-добрите игри на Война можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена войната резервоар, без подкрепления, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

войната резервоар, без подкрепления
Върни

Война Най-играните игри

Стрелба Войници играя ►

Стрелба Войници

6
6 от 10 - 2532 гласа
Изиграните
28343
пъти

В тази игра, трябва да се унищожи войници, защото те искат да разрушат кулата, която тр ...

Застреляй Войници играя ►

Застреляй Войници

4
4 от 10 - 1782 гласа
Изиграните
24190
пъти

В тази игра, ще трябва да стреля на колонизаторите, защото те идват да завладеят ваши& ...