Онлайн Игри

Грим с Барби

Игра на Барби

Грим с Барби

Грим с Барби Рейтинг: 4/10

Грим с Барби игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Барби има нужда от снимка, за да съблазни камерата! За да започнете да играете с него, давай напред и да се учат и практикуват с него. Изберете вашия любим цвят за лицето, косата, очите, устните и всички аксесоари, за да Барби по-красиви. Имате пълен комплект грим, за да отида да видя този цвят и цвета на кожата, който се вписва най-добре. Тогава отидете в салон, с прическата и цвета. След това можете да изберете цвета на очите, за да направи по-добре. Завършихме с устните и след това някои детайли на бижута за да приключите.

пъти играе:

Тази игра е играна 254084 пъти.Класиране 31 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 4.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Рейтинг, основан на 36324 мненията на потребителите

играя
Изиграните 254084 пъти
Грим с Барби

Грим игра, която има най-известната кукла Барби като модел. грим за китката си. класически руса кукла за практикуване на от този набор от картини. Научете всички тайни на стайлинг с този пример, в която ще бъде в състояние да промени цвета на кожата, очите, цвят на косата, прическата, устните, и всички елементи. Освен с глава едно центриране от елегантност, че е един скъпоценен камък или някои цветя, за да сложи в косата си. много популярна версия сред момичетата и хора, които обичат стиловете.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Грим с Барби за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Барби флаш игра, наречена Грим с Барби. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Грим с Барби и тя е свързана с Барби. Нашата нова игра Грим с Барби е един от най-добрите игри на Барби можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Грим с Барби, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Грим с Барби
Върни

Барби Най-играните игри

Барби пъзел Ниво 2 играя ►

Барби пъзел Ниво 2

6
6 от 10 - 18192 гласа
Изиграните
137485
пъти

Подреди изображението на няколко кукли Барби. Барби пъзел игра, имате 3 нива на трудн& ...

Барби Пъзел играя ►

Барби Пъзел

2
2 от 10 - 25686 гласа
Изиграните
126137
пъти

Харесва ли ви Барби? Игра Барби пъзел, това е първото ниво, тук фигурите са подредени, m ...