Онлайн Игри

Bejeweled

играят Bejeweled игри

Bejeweled Игри

Игри Bejeweled, така че можете да се забавлявате всеки ден на нашия уебсайт, без да инсталирате или изтегляне на нищо. Вашият онлайн отдих и развлекателна зона.

Безплатно Игри Bejeweled

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчителна Bejeweled игра

зомби пъзел март

 зомби пъзел март игра играя ►

Swapping 2 обекта, за да се създаде 3 ефект мач и използва тези ресурс ... Прочетете повече

Bejeweled безплатни игри да играят безплатно на български и bejeweled безплатни флаш игри да играят с най-новите игри всеки ден

онлайн игри Bejeweled

ново в Bejeweled

Bejeweled

Играйте безплатно онлайн игри на български език. Игри като Bejeweled приведе същите или подобни фигури в редове. Бижута линии и фигури равни и така се изключват взаимно и за екрана. Играйте Bejeweled онлайн. Ingenio и скорост, за да линиите на три елемента подобни, тогава тези елементи изчезват и да се премести на екрана. Ако повече елементи са сходни в групата, те дават повече точки и да получите допълнителни награди. Можете да приведат нещата са много различни и темата, като плодове, бижута, бонбони, играчки, предмети, спортни, фигури и др. Трябва да си много бърз за решаване на тези линии скоро. Безплатните версии на игри като Bejeweled.

Безплатно Игри Bejeweled, които са наистина смешно да играете безплатно флаш игри Bejeweled. Тази категория е свързана с Игри като bejeweled, да направят групи от същите или подобни обекти, за да ги направят да изчезне и да ни даде точки. Безплатните версии на програмите, които налагат в други сайтове, тук те са свободни. Преместете фигури с пръст или с мишката, за да се създаде схема за същите форми и така те изчезват. Вземи точки за правене на подобни групи неща. Вие трябва да бъдете умни и бързо да преминете през нивата, на които данните са по-трудни за група, защото има по-различни видове и имат по-малко време, за да играят на всяко ниво. Започнете бързо да завърши колкото се може повече нива възможно най-кратък срок..Тук ще намерите безплатни игри Bejeweled да играе в българския, без да се налага да инсталирате или изтегляне нищо на компютъра си, нашите съдържание е 100% надежден.Нови игри Bejeweled, която се обновява всеки ден и най-добрите игри за деца. дневни безплатни игри Bejeweled и видео игри, които можете да използвате от Вашия компютър и да ги споделяте с вашите приятели и контакти в социалните мрежи като Facebook, Twitter или Google Plus.