Онлайн Игри

билярд играч

Игра на Билярд

билярд играч

билярд играч Рейтинг: 5/10

билярд играч игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази игра на билярд е за един играч. Както можете да видите, има много ретро стил, като първите видео игри, които излязоха в цвят, за 8-битовите конзоли. Но правилата на игра на билярд не са се променили, и вие трябва да сложите всички топки в дупките във възможно най-кратък срок, и с помощта на най-малък брой удари. Цветовете на тази игра са много светли и много наситени, защото по-рано е имало голяма резолюция на цвят, и лопатки, използвани са много ограничени. Но с тази игра вие ще се почувствате първите виртуални играчи снукър.

пъти играе:

Тази игра е играна 24818 пъти.Класиране 796 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 2158 мненията на потребителите

играя
Изиграните 24818 пъти
билярд играч

Игри снукър са лесен и прост забавление, тъй като много елементи като истинските билярд, трябва да пренебрегват. В игрите на маса обикновено се наблюдава от изглед отгоре, т.е. те видя цялата плота на масата. По този начин, просто помисли за посоката, в която ще вземат топките. В истинската игра на снукър, също оказва влияние върху височината, на която щеката удря бялата топка, в резултат на скока хвърля и нарязани топки. Това са професионални снукър изстрела, които правят най-добрите играчи в спорта.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена билярд играч за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Билярд флаш игра, наречена билярд играч. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена билярд играч и тя е свързана с Билярд. Нашата нова игра билярд играч е един от най-добрите игри на Билярд можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена билярд играч, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

билярд играч
Върни

Билярд Най-играните игри

Снукър капитана играя ►

Снукър капитана

5
5 от 10 - 17082 гласа
Изиграните
277509
пъти

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популяр& ...

билярд маниак играя ►

билярд маниак

5
5 от 10 - 6454 гласа
Изиграните
96948
пъти

Вие също ще се побърка за една добра игра на билярд? След това изчакайте нищо повече. В ...