Онлайн Игри

Боулинг

играят Боулинг игри

Боулинг Игри

Игри Боулинг, така че можете да се забавлявате всеки ден на нашия уебсайт, без да инсталирате или изтегляне на нищо. Вашият онлайн отдих и развлекателна зона.

Безплатно Игри Боулинг

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчителна Боулинг игра

Боулинг турнир

 Боулинг турнир игра играя ►

В тази игра, вие ще играе боулинг с цветове топки. Червените ... Прочетете повече

Боулинг безплатни игри да играят безплатно на български и Боулинг безплатни флаш игри да играят с най-новите игри всеки ден

онлайн игри Боулинг

ново в Боулинг

Боулинг

Играйте безплатно онлайн игри на български език. Игри на боулинг и симулатори на боулинг да се научат как да се рита топката по алеята и повали всичките колчета. Боулинг е спорт, който включва определени от всеки играч като много от хвърляне на топка за боулинг по протежение на писта. Това се играе в боулинг. Топките, които са хвърлени са дървени и днешните синтетични материали. Игри боулинг алея. Има много начини да играят този спорт, зависи от дължината на пистата или терена. Обичайно е да се играе с къси ръкавици, за да предпазите ръцете на триене, но не пречат на терена. Колчета за боулинг са винаги бели. Прието е да се играе този спорт в група или екип. Игрите продължават дълго време, така че в много случаи това е социално събитие за семейството или с приятели. Най-добрите боулинг флаш игри.

Безплатно Игри Боулинг, които са наистина смешно да играете безплатно флаш игри Боулинг. Тази категория е свързана с Играя боулинг игри. Онлайн боулинг игри. Свободно боулинг видео игри. Нови боулинг игри за децата. най-добрите боулинг флаш игри. Този спорт се практикува в боулинг. Пистата е с размери от дълги и широки 1,06 м и площ подход най-малко 4,60 метра 19,20 m. Топката не се хвърля във въздуха, но в пресата на нивото на земята, за да пропълзи през него. Топката за боулинг има три дупки да поставите пръстите си за изстрелване. Тежи 06:56 кг и има диаметър от 218,3 мм. Всяка от тях има номер, който отбелязва неговото тегло..Тук ще намерите безплатни игри Боулинг да играе в българския, без да се налага да инсталирате или изтегляне нищо на компютъра си, нашите съдържание е 100% надежден.Нови игри Боулинг, която се обновява всеки ден и най-добрите игри за деца. дневни безплатни игри Боулинг и видео игри, които можете да използвате от Вашия компютър и да ги споделяте с вашите приятели и контакти в социалните мрежи като Facebook, Twitter или Google Plus.