Онлайн Игри

Топки от цветове

Игра на Коледа

Топки от цветове

Топки от цветове Рейтинг: 5/10

Топки от цветове игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, са сходни. Колкото по-голяма група, толкова повече точки ще резултат с разрушаването му, ако имаш достатъчно точки, можете прекараха следващото ниво. Трябва да се премахне групи от топки с един и същи цвят и по този начин като топките падане. Целта е да се опитаме да се премахнат всички топки, които имате на екрана, за да преминете към следващото ниво. Опитайте се, че групите са толкова големи, колкото е възможно, за да печелят повече точки с всяко движение.

пъти играе:

Тази игра е играна 1242390 пъти.Класиране 5 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 5.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Рейтинг, основан на 86436 мненията на потребителите

играя
Изиграните 1242390 пъти
Топки от цветове

Дейности за всички възрасти, в която трябва да се премахне групи от топки, от всички цветове, но те са на цвят. Трябва да се определя на коледни елхи, но са един и същи цвят, за по-голяма групата, толкова повече точки ще получите. Коледна музика звучи, докато играете, тя ще го направи по-забавно. A много забавно дейност, в която трябва да се присъединят топки от един и същи цвят, за да ги взривят и да изчезне. Колкото по-голяма група и още номера имате, толкова повече точки ще се движат. Играта приключва, когато екранът остава празен, и отива към следващото ниво.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена Топки от цветове за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно Коледа флаш игра, наречена Топки от цветове. И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена Топки от цветове и тя е свързана с Коледа. Нашата нова игра Топки от цветове е един от най-добрите игри на Коледа можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена Топки от цветове, че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

Топки от цветове
Върни

Коледа Най-играните игри

Магазинът на Елфите играя ►

Магазинът на Елфите

6
6 от 10 - 3138 гласа
Изиграните
43899
пъти

Точно преди Коледа, Дядо посещения баба си и научава, че баба на банков кредит за нея м ...

Дядо Коледа в града играя ►

Дядо Коледа в града

6
6 от 10 - 4656 гласа
Изиграните
42670
пъти

Спред над покривите на къщите в града бране и напускане на бисквитки и подаръчни ко ...